Miért szülnek olyan emberek, akik még egy saját, fix környezetet sem tudnak teremteni?
Soha nem értettem, hogy miért ilyen felelőtlenek az emberek.
Értem én, hogy kevés a pénz, rossz a fizu. De már az elején elrontották az életüket.
Tanulni kellett volna, fejlődőképes munkahelyen elhelyezkedni és spórolni. Abból venni egy lakást, és utána szülni gyereket.
Erre sokan mit csinálnak? Elvégzik a középsulit, szereznek egy pasit, megd.gatják magukat, és gyereket szülnek. Aztán mennek albiba, ahonnan kirakják őket, majd paráznak, mert nem találnak új albit gyerekkel együtt.
Minek kell gyereket szülni a semmire? Ha megvan a biztos háttér, szüljön. Ha nincs, akkor ne albiba szüljön, hanem ne szüljön. Vagy ha tudja, hogy egyszer szeretne gyereket, akkor tanuljon, hogy jó melót kapjon, vagy fogjon ki egy pénzes pasit, aki eltartja.
"Nincs gyerekem,de szerintem semmi közöd ahoz,hogy más mit csínál,ahoz meg végképp,hogy mível rontják el az életűket. "
Az a baj drágám,hogy nem csak a saját életüket rontják el,hanem a gyerekét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!