Miért szülnek olyan emberek, akik még egy saját, fix környezetet sem tudnak teremteni?
Soha nem értettem, hogy miért ilyen felelőtlenek az emberek.
Értem én, hogy kevés a pénz, rossz a fizu. De már az elején elrontották az életüket.
Tanulni kellett volna, fejlődőképes munkahelyen elhelyezkedni és spórolni. Abból venni egy lakást, és utána szülni gyereket.
Erre sokan mit csinálnak? Elvégzik a középsulit, szereznek egy pasit, megd.gatják magukat, és gyereket szülnek. Aztán mennek albiba, ahonnan kirakják őket, majd paráznak, mert nem találnak új albit gyerekkel együtt.
Minek kell gyereket szülni a semmire? Ha megvan a biztos háttér, szüljön. Ha nincs, akkor ne albiba szüljön, hanem ne szüljön. Vagy ha tudja, hogy egyszer szeretne gyereket, akkor tanuljon, hogy jó melót kapjon, vagy fogjon ki egy pénzes pasit, aki eltartja.
Hehe :D Pont ez a gond látod? :D Nem eszek étteremben, én főzöm magamnak a kaját, magam termesztem a zöldségeket, egyedül a húst veszem a boltban, de ha nem lenne se esnék kétségbe, mert akkor csirkém is lenne. :D Puff :D
Régen is megéltek az emberek bolt nélkül.
Aki azzal jön, hogyha mindenki tanulna akkor kihalna Magyarország...
Azért ez egy kicsit hülyeség, akkor magyarul szüljön minden 16-18 éves, legalább nagy lesz a népesség, az mindegy, hogy milyen emberekből tevődik össze.
Nekem is van több olyan volt osztálytársam, aki az érettségire már nagy hassal jött, aztán most megy a panaszkodás, hogy mennyire rossz, mert 25 ezer gyest meg 12 ezer családit kap, a pasija meg vagy elhagyta vagy dolgozik minimálbérért vagy kiment külföldre, hogy ne haljanak éhen. Közben meg lakna anyukával vagy anyóssal, megint panasz, hogy máshoz kell alkalmazkodni. Megint panasz, hogy hova fog menni dolgozni, ha majd letelik a gyes.
Na ezért tényleg, minek a gyerek??
És csomó ilyen ismerősöm van, kapásból 5öt fel tudnék sorolni.
Én érettségi után elmentem egyből fősulira levelezőn, 3 év után diplomáztam, közben végig dolgoztam, nyelvvizsgákat csináltam, jogsit csináltam, vettünk egy autót kp-ra (használtat 1.5 millióért, nem újat) most járok 5 év munkaviszonynál, jól keresek, a párom is jól keres, 4. éve vagyunk együtt, de még bérelt lakásban lakunk, spórolunk sajátra, kb 2-3 év múlva jutunk oda, hogy vegyünk egy sajátot. (50% önerő, 50% hitel) És még mindig nem gondolom, hogy fel lennénk készülve egy gyerekre. Akkor az, aki a semmire szül 0 munkaviszonnyal, labilis kapcsolatba, 0 tulajdonnal az mire számít? Nem értem. Mi kb 2-3 év múlva szeretnénk gyereket, amikor a saját ház is meglesz, és nem hiszem, hogy attól mert 25 évesen szülök majd kihal Magyarország.
23N
a gyereknek nem kel fehér kerités, kertes ház, cuki kutya...
ez a szülök meg a társadalom valloságot nélkülöző elvárása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!