Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a tesómmal,...

Mit csináljak a tesómmal, hogyha ilyen?

Figyelt kérdés
Szerintem beteg...Az anyámmal közölte,hogy utálja.aztmondta pár hónap alatt megutálta.Az élete abból áll,hogy veszekedik,vitatkozik és bunkó mindenkivel(persze a "barátaival" nem).15 éves és kb.5 tantárgyból megbukik.szarik mindenre és mindenkire.itthon arra nem képes,hogy köszönjön.Anyukámnak mondtam,hogy vigye orvoshoz,de szerintük akkor csak rosszabb lenne,akkor most mit csináljak?
2010. márc. 20. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Kamaszkori hülyeség. Talán kinövi.
2010. márc. 20. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kamasz. Majd kinövi, addig is kitartást!

Bár azért azt, ahogyan az anyukáddal beszélt és a bukások miatt biztos elkapnám a grabancát és mélyen elbeszélgetnék vele. Ha nem köszön, akkor nem is kell vele foglalkozni, nektek sem kell hozzá szólni, ha meg buta anyukáddal, akkor nem kell azért vele még veszekedni, akkor is egy jó alapos fejmosás kijár.

Ez sajnos az a kor, ami majd elmúlik, sokat nem lehet vele tenni. Szigorral és ordibálással semmire sem megy az ember.

2010. márc. 20. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Lehet, hogy az említett "barátai" rontják el. Talán jobb lenne valahogy távol tartani tőlük. Amúgy meg minimum megvonnám a zsebpénzét, meg lekevernék neki egy nyakast.
2010. márc. 20. 21:23
 4/6 anonim válasza:
30%
azt kell csinálni hogy amit a legjobban szeret b azt kell elvenni tőle és anyukádnak azt kell mutatni hogy nem törődik vele 2-hét és kezes bárány lesz tuti
2010. márc. 20. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
1-2 atyai pofon és nagyobb szigor, nehogy mégjobban elkanászodjon.
2010. ápr. 9. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én hugom 16 éves és ugyan ilyen,max annyi változás,hogy most magántanuló lett és egész nap otthon henyél.Volt egy 23 éves barátja,elég elkényesztetett,beképzelt srác.Szerintünk miatta betegeskedett ,mert csak esténként találkoztak,nem tudta magát kipihenni s hajnalban kelt,hogy tudjon még tanulni.Orvoshoz is járt,az ajánlott a magántanuló dolgot.Szóval azért vigyázatok vele,nehogy úgy a család fejére nöjjön mint az én kis testvérkém.Pár pofon a hisztis korszákában és ma nem hulllott volna szét a család.

21 l

2010. ápr. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!