Barátnőm 16 én 19 össze szeretne velem költözni mi erre a megoldás?
"Tévedsz most jártam utána és 16-evesen be megy a gyamugyre és szülő bármennyire tiltakozik a lány el költözhet!"9
Akkor mi a kérdés? ha te jobban tudod...
Igaza van az előzőnek, az, hogy néha el kell otthon mosogatni és nem engedik suliidőben hajnalig dorbézolni, nem indok arra, hogy elköltözzön. Megnézik, hova, kihez menne, ki lenne a törvényes képviselő, jobban biztosítható-e ott a fejlődése (iskolai előmenetel, pályaválasztás stb.), mint a szülőknél.
Meg lehet próbálni, de nem biztos, hogy érdemes, és nagy valószínűséggel fölösleges.
#9: Nagyon tévedsz.
Próbáld ki hétfőn élőben, és koppansz, mint a cserebogár.
"Tévedsz most jártam utána és 16-evesen be megy a gyamugyre és szülő bármennyire tiltakozik a lány el költözhet!"
Haha. Ahogy azt Móriczka képzeli...
Létezik ugyan olyan, hogy a "szülői ház elhagyása", de nem arra szolgál, hogy bármely 16 éves elköltözhessen a pasijához, nem is engednék.
Rokonhoz nagyobb eséllyel, ha nagyon problémás az otthoni helyzet.
"csak ugráltatják és nem engedik sehova semm!"
Azaz vannak feladatai, es nem azt csinal amit akar?
Eddig nekem ez teljesen normalisnak tunik, sot.
16 évesen koliba mehet, vagy rokonokhoz lakni. nem hiszem, hogy hivatalosan megengednék a gyamugyon hogy a pasijahoz költözzön.es szerintem nem is baj. 16 évesen otthon a helye még. és ha hozzád koltozne is gondolom ugyanúgy ki kéne venni a részét a házimunkabol.
az hogy nem engedik mindenhova, az is elég gyenge indok. felteszem azért csak elengedik, valahogy csak szoktatok találkozni. gondolom itt olyasmiről van szó, hogy nem engedik ott aludni nálad, és társai.
és ha tegyük fel kiharcoljàtok, hogy mégis hozzád koltozhessen. ha szakítotok akkor mit csináljon? szerintem ne akard elrontani a jövőjét, várd ki, hogy legalább a gimit elvégezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!