Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy nálam aludjon?
Reggel megy sajna dolgozni és 4:15kor kel,ezért nem szeretne nálam aludni,mert nemtudja rendesen kialudni magát:( De a volt élettársával eggyütt laknak ketten:S
És tudom,hogy nem csal meg meg semmi,de szeretnék vele lenni:) Mert tegnap reggel 5re értünk haza és ő is ment haza én is.
Jobb, ha a barátod a saját házában alszik, mert végül a csaj még őt túrja ki.
Inkább te butorozz oda valamilyen szinten /ott alvás/. Úgy talán a volt barátnője is hamarabb odébb áll.
Tud rólam a csaj
13évet voltak együtt. De a lakáson meg az autón kivűl már semmi közük egymáshoz,annyi persze hogy a csaj teper ezerrel (de nem csak ilyenkor kell "jókislánynak" lenni) És ráadásul meg is csalta 8hónapon keresztül a barátomat-.-
De nem fogja fel hogy ennyi volt kivan rugva.
Tuti nem:) Tudom hogy nem...Akárki akármit is mondd tudom hogy ez nem igy van. Engem szeretés ezzel a csaj is tisztába van. :) És nem kérek több olyan kommentet amiben az van hogy "tuti átcsesz vagy szereti a csajt stb"
Én ismerem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!