Férjedet hogyan térítenéd észhez, hogy a szolárium/kozmetikus/sport helyett inkább a gyerekére költsön?
Figyelt kérdés
Ápolt,persze,hiszen rendszeresen jár kozmetikushoz,masszázsra,sportolni,szoláriumozni,eközben neked mint feleségnek még egy fodrászra sem telik,a gyerekre meg alig.Ha ő a családfenntartó,az ő háza,és minden az övé.(7 hónapos a gyerek).Ő rendelt kaját eszik,neked főznöd kell magadnak.2015. nov. 18. 21:07
31/34 anonim válasza:
szerintem (ha még kibírod addig), várj egy kicsit a gyerek egy éves koráig, mert ha jól tudom, akkortól már be lehet adni bölcsibe. aztán szépen elköltözöl, és beadod a válópert. egy ilyen emberrel nem lehet együtt élni, nem értem, hogy miért szültél neki gyereket, de mint tudjuk, a szerelem vak. remélhetőleg legközelebb jobban választasz. sok sikert!
32/34 anonim válasza:
Fél éves kortól lehet bölcsibe adni, bár szerintem ez csak kényszermegoldás.
33/34 anonim válasza:
Tündérem, NEKEM nem kell kaját főzni magamnak, mert én nem te vagyok. NEKED kell főznöd.
A férjed nem ápolt, hanem egy önző, nárcisztikus bájgúnár, aki a saját gyereke és a felesége elől elveszi a pénzt és minden tekintetben önmaga az első magának. Egy családos embernek maximum rendesen tisztálkodnia kell és fodrászhoz járni. A masszázs, a szolárium felesleges luxus, főleg, ha a gyereknek nincs kaja vagy ruha.
De neked ő kellett, Kérdező. Pontosan tudtad, hogy miféle ember, úgyhogy ne panaszkodj. A gyerekedet sajnálom, mert ő jobb szülőket érdemelt volna.
34/34 anonim válasza:
teljesen fölösleges a kérdezőt pocskondiázni, mert a baj már megtörtént, inkább valami használható ötlettel állnál elő sárdobálás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!