Férjedet hogyan térítenéd észhez, hogy a szolárium/kozmetikus/sport helyett inkább a gyerekére költsön?
Ez már az a pont, amikor nem észre téríteni kell (úgy sem lehet), hanem elválni.
GOndolom, nem tegnaptól ilyen.
Az lehet hogy ápolt meg minden a sport oké a többi nem annyira
Én is apuka vagyok egy 6 éves fiúnak és egy 4 éves lánynak
Rendszeresen sportolok
De én azt fontosnak tartom hogy a feleségem is kikapcsolódjon és én nem tudnék meg lenni a gyerekeim nélkül
Szerintem fogjon össze a családdal és beszélje meg vele vagy kínáljon neki egy alkut de az azért nem normi hogy maga meghal a feladatoktól + gyerek a férje meg lógatja a heréit
Sok sikert!
Üdv a gyermeknek!
Azért a férjed már házasság és gyerek előtt is ilyen igényes volt magára, ha akkor tökéletes volt, akkor most mi a gond?
Tudtad, hogy ilyen, elfogadtad.
Utólag már kár panaszkodni.
Az én férjem amikor megismerkedtünk már volt 2 komoly hobbija. Az egyik egy önvédelmi sport a másik az íjászat.
Én elfogadtam, hogy időnként a hobbija miatt Japánba utazik, hogy ott is képezze magát, vagy a 3 jó barátjával íjászkodni mennek, akár több napra is.
Van amikor megyek vele, de elfogadom ha nélkülem megy. Nem akarom megváltoztatni..Így fogadtam el, és lassan 16 éve elfogadom.
jol irták. téged csak befogadott. de ez se nem kapcsolat, se nem házasság.
lakotárs vagy neki.. vagy annyi sem :S
Rendszerint kíváncsi szoktam lenni a másik fél nézőpontjára is. De ez most nem az a helyzet. Szedd össze magad, és válj el.
Legelőször keress egy ügyvédet, hogy adjon tanácsokat. Mivel nő vagy, könnyű dolgod lesz.
Mennyit keres havonta a gyereked apja?
kozmetikushoz,masszázsra,sportolni,szoláriumozni,
Nő vagyok de nagyon ritkán járok szaunázni és úszni vagy edzeni a közeli parkban elhelyezett cardio gépeket igénybe véve (ingyenes). Soha nem voltam masszázson és a szoláriumot is utálom. Kozmetikába és fodrászhoz 2 havonta járok. Én egy ilyen férfival aki nálam is többet foglalkozik magával képtelen lennék együtt lenni.
Ilyen kapcsolatban miért szültél?
én se tudom elképzelni, hogy röpke fél év alatt (mióta megvan a gyerek) azóta lett ilyen.
mondanám hogy így jártál, de a gyereket sajnalom... szóval ahogy teheted menj vissza dolgozni, gyűjtögess, és ad be a valopert... ha szerencséd van sikerül magas gyerektartast megitelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!