Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjedet hogyan térítenéd...

Férjedet hogyan térítenéd észhez, hogy a szolárium/kozmetikus/sport helyett inkább a gyerekére költsön?

Figyelt kérdés
Ápolt,persze,hiszen rendszeresen jár kozmetikushoz,masszázsra,sportolni,szoláriumozni,eközben neked mint feleségnek még egy fodrászra sem telik,a gyerekre meg alig.Ha ő a családfenntartó,az ő háza,és minden az övé.(7 hónapos a gyerek).Ő rendelt kaját eszik,neked főznöd kell magadnak.
2015. nov. 18. 21:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

Ez már az a pont, amikor nem észre téríteni kell (úgy sem lehet), hanem elválni.

GOndolom, nem tegnaptól ilyen.

2015. nov. 18. 22:18
 12/34 anonim ***** válasza:
95%

Az lehet hogy ápolt meg minden a sport oké a többi nem annyira

Én is apuka vagyok egy 6 éves fiúnak és egy 4 éves lánynak

Rendszeresen sportolok

De én azt fontosnak tartom hogy a feleségem is kikapcsolódjon és én nem tudnék meg lenni a gyerekeim nélkül

Szerintem fogjon össze a családdal és beszélje meg vele vagy kínáljon neki egy alkut de az azért nem normi hogy maga meghal a feladatoktól + gyerek a férje meg lógatja a heréit

Sok sikert!

Üdv a gyermeknek!

2015. nov. 18. 22:27
 13/34 anonim ***** válasza:
36%

Azért a férjed már házasság és gyerek előtt is ilyen igényes volt magára, ha akkor tökéletes volt, akkor most mi a gond?

Tudtad, hogy ilyen, elfogadtad.

Utólag már kár panaszkodni.

Az én férjem amikor megismerkedtünk már volt 2 komoly hobbija. Az egyik egy önvédelmi sport a másik az íjászat.

Én elfogadtam, hogy időnként a hobbija miatt Japánba utazik, hogy ott is képezze magát, vagy a 3 jó barátjával íjászkodni mennek, akár több napra is.

Van amikor megyek vele, de elfogadom ha nélkülem megy. Nem akarom megváltoztatni..Így fogadtam el, és lassan 16 éve elfogadom.

2015. nov. 18. 22:33
 14/34 anonim ***** válasza:

jol irták. téged csak befogadott. de ez se nem kapcsolat, se nem házasság.

lakotárs vagy neki.. vagy annyi sem :S

2015. nov. 18. 22:36
 15/34 anonim ***** válasza:
Ha szép szóval nem megy ,mehet a különköltözés ,válás.Szedd össze magad anyagilag ,jobbat nem tudok.
2015. nov. 18. 22:44
 16/34 anonim ***** válasza:
43%

Rendszerint kíváncsi szoktam lenni a másik fél nézőpontjára is. De ez most nem az a helyzet. Szedd össze magad, és válj el.

Legelőször keress egy ügyvédet, hogy adjon tanácsokat. Mivel nő vagy, könnyű dolgod lesz.

2015. nov. 18. 23:09
 17/34 anonim ***** válasza:
47%

Mennyit keres havonta a gyereked apja?

kozmetikushoz,masszázsra,sportolni,szoláriumozni,

Nő vagyok de nagyon ritkán járok szaunázni és úszni vagy edzeni a közeli parkban elhelyezett cardio gépeket igénybe véve (ingyenes). Soha nem voltam masszázson és a szoláriumot is utálom. Kozmetikába és fodrászhoz 2 havonta járok. Én egy ilyen férfival aki nálam is többet foglalkozik magával képtelen lennék együtt lenni.

Ilyen kapcsolatban miért szültél?

2015. nov. 19. 00:17
 18/34 anonim ***** válasza:
23%
Olyan mintha menekülne otthonról. De az egy dolog. De az, hogy benneteket ennyire elhanyagol mind időben, és mind anyagilag, az nagyon durva. Biztos hogy leülnék vele beszélni a problémáról, illetve megkérdezném, hogy mi áll a háttérben? Vagy változtat, vagy elválnék.
2015. nov. 19. 06:28
 19/34 anonim ***** válasza:
91%

én se tudom elképzelni, hogy röpke fél év alatt (mióta megvan a gyerek) azóta lett ilyen.

mondanám hogy így jártál, de a gyereket sajnalom... szóval ahogy teheted menj vissza dolgozni, gyűjtögess, és ad be a valopert... ha szerencséd van sikerül magas gyerektartast megitelni.

2015. nov. 19. 06:41
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Én a helyedben fognám magamat és elköltöznék a szüleimhez pár hétre. De a gyereket hagyd ott! Ez elég jó sokkterápia, rájön, hogy miből áll a gyereknevelés.
2015. nov. 19. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!