Arctisztítás utáni piros foltokat, hogy tüntethetem el hamarabb?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam arctisztításon és most elég csúnya az arcom.
Meg még szoliztam is utána, mert azt mondta a kozmetikus, hogy az segíti a regenerálódást, de szerintem csúnyább lett utána.
Mit csináljak, hogy nem látszódjanak ennyire a foltok?
Holnap nem szeretnék ilyen arccal suliba menni.
Előre is köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 30. 08:39
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki azt hogy főzöl egy sűrű kamillateát (mondjuk egy filtert csak egy egész pici bögrébe) és áttörölgeted vele az arcod párszor, ne mosd le.
Vagy tegyél fel rá 5-10 percig egy kis mézes joghurtot, esetleg ha van minőségi kakaód, abból bele egy kicsit, az is jót tesz.
A szoli viszont szerintem pont hogy nem, valahogy elsötétíti még jobban a foltokat.
2/4 anonim válasza:
A szolis sztem sem volt túl jó ötlet, nekem mindig azt mondja a kozmetikus h ilyenkor nem szabad napra/szoliba menni.
3/4 anonim válasza:
Már az nem túl jó, h tisztítás után piros maradt az arcod, a szoli meg egyenesen tiltott legalább 1 napig. A kamillás ecsetelést én is ajánlani tudom, naponta többször áttörölheted vele az arcod, valamint ha van nyugtató hatásű arckrémed, akkor azzal kend be ecsetelés után.
4/4 anonim válasza:
En ilyenkor neogranormont használok. Azt ajánlotta kozmetikusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!