Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjedet hogyan térítenéd...

Férjedet hogyan térítenéd észhez, hogy a szolárium/kozmetikus/sport helyett inkább a gyerekére költsön?

Figyelt kérdés
Ápolt,persze,hiszen rendszeresen jár kozmetikushoz,masszázsra,sportolni,szoláriumozni,eközben neked mint feleségnek még egy fodrászra sem telik,a gyerekre meg alig.Ha ő a családfenntartó,az ő háza,és minden az övé.(7 hónapos a gyerek).Ő rendelt kaját eszik,neked főznöd kell magadnak.
2015. nov. 18. 21:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

joga van ehhez, neked viszont jogod van úgy élni ahogy neked jó.anyagilag fügsz tőle? gyereket csináltál neki? hát igen, ebből a helyzetből valóban nehéz kitörni.

de hogy észhez lehet e tériteni?

ebben én s ehiszek.

havi 60 000 Ft-os tartásdijjat viszont jó esélyel ki lehet perelni belőle, ahhoz a gyed vagy nem tudom mi és cs hozzájár az már valami, abból már eléldegélhetsz ha van hova menned s találhatsz egy normális pasit.

az igaz hogy ha ezt megléped van esélye hogy észhez tér, de csak addig amig ujra biztonságban nem érzi magát mikor visszamentél hozzá.

egy játszmakapcsolat a gyereknek sem tesz jót, jobb kilépni belőle.

2015. nov. 19. 08:45
 22/34 anonim ***** válasza:
41%
Kérlek mond azt ,hogy az a gyerek vèletlén csúszott be...ekkora hímrin.gyón aknem szülhettél öndszàntadból...mert 100 h nem neked csinálja...csak csicska vagy.
2015. nov. 19. 08:49
 23/34 anonim ***** válasza:

Nem mentem volna hozzá és nem szültem volna gyereket, előbb a saját egzisztenciámmal foglalkoztam volna.

Jelen helyzetben vagy befognám a szám vagy elköltöznék.

2015. nov. 19. 09:19
 24/34 anonim ***** válasza:
Ilyennek kár volt szülnöd. Nem apa típus. Mondjuk a legtöbb férfi nem az. Szerintem ha magától nem akar többet költeni a gyerekére és rád, akkor bármit mondhatsz...nem lesz rá érdemben hatással. Max ideig óráig. Aztán ugyanúgy önző dög lesz, mint előtte volt.
2015. nov. 19. 10:23
 25/34 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy kezdj el mérlegelni, tervezgetni a jövődet a gyerkőccel, és azt kell eldöntened, hogy hogyan tovább, apuka nélkül.
2015. nov. 19. 10:45
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha ilyen volt mindig is, akkor elhibázott lépés volt gyereket vállalni vele/neki, egyáltalán, elhibázott dolog egy ilyen nárcisztikussal együtt lenni bármennyi ideig.

"Neked főznöd kell magadnak" - ennél megalázóbbat!!! És te tényleg gyereket szültél neki?

"neked fodrászra sem telik, a gyerekre meg alig." Hát ennyire elnyomva lenni is művészet! Fel nem fogom, hogy miért kell egy ilyennel együtt lenni és gyereket szülni neki! Miért tetted? A pénz miatt? Nem ért meg neked kevesebb összeg egy normális értékrendű pasi mellett? Ne gyere azzal, hogy mert szereted, mert egy ilyet szinte lehetetlen szeretni. Ti csak kellékek vagytok a kirakatéletéhez valószínűleg.

Egy ilyen embert fél percig nem bírnék ki. Válnék a helyedben, egy ilyen ember hosszú idők során csak lelkileg megnyomorít, ha már nem tette még meg eddig. A vagyonából meg fizessen gyerektartást, te meg kezdj új életet valahogy.

2015. nov. 19. 11:11
 27/34 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jól néz ki a pasi, de az ilyen csak szexre jó.Férjnek meg a papucs jó ;)
2015. nov. 19. 11:49
 28/34 anonim ***** válasza:

Ilyet nem lehet észhez téríteni. Előbb kellett volna gondolkozni. Most már mindegy.

Van más lehetőséged, de észhez téríteni nem fogod, azzal nem számolj.

2015. nov. 19. 12:35
 29/34 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy senki nem írta a nevelő célzatú pofont.
2015. nov. 19. 12:48
 30/34 anonim ***** válasza:
mert nem mukodik...
2015. nov. 19. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.