Férjedet hogyan térítenéd észhez, hogy a szolárium/kozmetikus/sport helyett inkább a gyerekére költsön?

joga van ehhez, neked viszont jogod van úgy élni ahogy neked jó.anyagilag fügsz tőle? gyereket csináltál neki? hát igen, ebből a helyzetből valóban nehéz kitörni.
de hogy észhez lehet e tériteni?
ebben én s ehiszek.
havi 60 000 Ft-os tartásdijjat viszont jó esélyel ki lehet perelni belőle, ahhoz a gyed vagy nem tudom mi és cs hozzájár az már valami, abból már eléldegélhetsz ha van hova menned s találhatsz egy normális pasit.
az igaz hogy ha ezt megléped van esélye hogy észhez tér, de csak addig amig ujra biztonságban nem érzi magát mikor visszamentél hozzá.
egy játszmakapcsolat a gyereknek sem tesz jót, jobb kilépni belőle.

Nem mentem volna hozzá és nem szültem volna gyereket, előbb a saját egzisztenciámmal foglalkoztam volna.
Jelen helyzetben vagy befognám a szám vagy elköltöznék.

Ha ilyen volt mindig is, akkor elhibázott lépés volt gyereket vállalni vele/neki, egyáltalán, elhibázott dolog egy ilyen nárcisztikussal együtt lenni bármennyi ideig.
"Neked főznöd kell magadnak" - ennél megalázóbbat!!! És te tényleg gyereket szültél neki?
"neked fodrászra sem telik, a gyerekre meg alig." Hát ennyire elnyomva lenni is művészet! Fel nem fogom, hogy miért kell egy ilyennel együtt lenni és gyereket szülni neki! Miért tetted? A pénz miatt? Nem ért meg neked kevesebb összeg egy normális értékrendű pasi mellett? Ne gyere azzal, hogy mert szereted, mert egy ilyet szinte lehetetlen szeretni. Ti csak kellékek vagytok a kirakatéletéhez valószínűleg.
Egy ilyen embert fél percig nem bírnék ki. Válnék a helyedben, egy ilyen ember hosszú idők során csak lelkileg megnyomorít, ha már nem tette még meg eddig. A vagyonából meg fizessen gyerektartást, te meg kezdj új életet valahogy.

Ilyet nem lehet észhez téríteni. Előbb kellett volna gondolkozni. Most már mindegy.
Van más lehetőséged, de észhez téríteni nem fogod, azzal nem számolj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!