Mi történt tegnap este Kazincbarcikán a családi lövöldözésen?
Figyelt kérdés
Hallottál róla?Tudod mi volt?2010. márc. 20. 09:11
31/35 anonim válasza:
És még egy dolog, nem volt ott egy gyerek sem
32/35 anonim válasza:
De miért nem látom a hírekben? Sehol,google-ban is keresek és semmi
De akkor is nagyon szörnyű tragédia, részvétem a családnak és a gyerekeknek is, akik édesanya nélkül maradtak.
Megőrültek az emberek?
33/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm aki leírta,hogy egy ismerőse az egyik áldozat,és részvétem.Nem pletyka céljából tettem fel a kérdést,csak szerettem volna megtudni,hogy valóban volt-e valami,mi volt az oka,honnan volt fegyver stb.Ez egy borzasztó dolog,számomra felfoghatatlan.Esetleg ha még itt vagy,V.F.az egyik monogram?Köszönöm,nem muszáj válaszolni.
2010. márc. 20. 18:53
35/35 anonim válasza:
Sziasztok!Én is a Csokonain lakom és ismertem a Ferkót!Az ügy egyelőre tisztázatlan.A nő a volt felesége volt!Részvétem a családnak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!