Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt tegnap este Kazincb...

Mi történt tegnap este Kazincbarcikán a családi lövöldözésen?

Figyelt kérdés
Hallottál róla?Tudod mi volt?
2010. márc. 20. 09:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Melyik hírekben hallottad?
2010. márc. 20. 11:11
 12/35 anonim ***** válasza:
Na basszus! Hát ez őrület!!!!!
2010. márc. 20. 11:12
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

11:06!

Szerintem te az előzőről beszélsz,ahol az apa előbb a gyerekeket ölte meg baltával,majd a feleségét,és magát is(a nyakát fűrészelte el)

Szörnyű,hogy mik vannak...Hánynék az ilyen emberektől...

Írjatok,ha tudtok valamit!

2010. márc. 20. 11:19
 14/35 anonim ***** válasza:
23%
Azért elég gusztustalan, hogy mint a keselyűk, alig várjátok, hogy kivesézzétek más ember legszörnyűbb tragédiáját.
2010. márc. 20. 11:20
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindnyájan barcikaiak vagyunk, én legalábbis az vagyok, és ezért érdekel minket jobban, mint mondjuk egy dunántúlit. Tudni szeretnénk, hogy mi van a lakóhelyünkön, s ha vkit ez zavar, az ne nézzen ide.
2010. márc. 20. 11:28
 16/35 anonim ***** válasza:
Én nem barcikai vagyok de engem is érdekel itt Győrben, és nem "kivesézni" akarjuk a témát.
2010. márc. 20. 11:34
 17/35 anonim ***** válasza:
És ha kivesézni akarná az ember akkor mi van?Szerintem igenis jó dolog beszélni erről,mert lehet,hogy másoknak ezzel segítünk.Ha esetleg gondol ilyenekre,de elolvas egy véleményt,lehet átgondolja a dolgokat.Az ember attól ember,hogy igenis érdeklik dolgok,persze nem kell ,hogy mindenkit ugyan az érdekelje.Ha viszont valakinek ez a téma nem jön be,akkor keressen másikat, itt a gyakorin van elég válogatni való.Azt vettem észre,hogy szinte minden kérdésnél szerepel egy provokációt kereső válaszoló.
2010. márc. 20. 11:41
 18/35 anonim ***** válasza:
2010. márc. 20. 11:44
 19/35 anonim ***** válasza:
Minden napra jut egy családírtás, ez már nem véletlen. Kíváncsi vagyok, hogy ennek is pszichiátriai problémái voltak-e, vagy valami egyéb volt az indíték.
2010. márc. 20. 11:45
 20/35 anonim ***** válasza:
42%
Nem provokációt keresek, de ha mondjuk olyannal történne valami ilyesmi, akit ismerek vagy ne adj isten, rokonom, nem akarnám, hogy egy csomó unatkozó embernek az dobja fel a szombat délelőttjét.
2010. márc. 20. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!