Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt tegnap este Kazincb...

Mi történt tegnap este Kazincbarcikán a családi lövöldözésen?

Figyelt kérdés
Hallottál róla?Tudod mi volt?
2010. márc. 20. 09:11
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztem még utána, ez szörnyű már megint milyen tragédia történt. Meg vannak őrülve az emberek?
2010. márc. 20. 09:21
 2/35 A kérdező kommentje:
Állítólag,de nem tuti egy apuka először a feleségét,majd saját magát lőtte le a gyerekük szeme láttára.Ez nagyon durván hangzik azért gondoltam megkérdezem itt,hátha valaki tud valami biztosabbat.
2010. márc. 20. 09:26
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Jujj!

nem hallottam még.

Sajnos, ez összefügghet a kilátástalansággal.

de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a háborúban pedig, amikor minden sokkal rosszabb lehetett, az emberek mégis élni akartak

2010. márc. 20. 09:31
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!

Ezt nem hallottam még, a neten a google kereső sem dob rá ki semmit.

még próbálom keresni, hátha találok egy cikket. Tegnap este? Hát ez nagyon durva, meg vannak az emberek őrülve? Mi van itt ezen a héten? Minden napra jut valami gyilkosság, a tényői családdal kezdődött, és áh.

Na próbálok valamit keresni, hátha sikerül

2010. márc. 20. 09:35
 5/35 anonim ***** válasza:
Nem találtam semmit. Hol hallottad? Tv, neten vagy rádió?
2010. márc. 20. 09:42
 6/35 A kérdező kommentje:
Itt lakom,és a boltokban,utcákon már beszélik.Sokan látták a helyszínelőket is.Egy 10 emeletes házban(ahol történt) sokan hallották a lövéseket,és látták a hullaszállítókat.Tele van ezzel a hírrel a város.
2010. márc. 20. 09:45
 7/35 anonim ***** válasza:

Na a hideg is végigfutott a hátamon a hírtől. Talán pár óra múlva már lesz fent valami a neten, de ez nagyon durva. Ha lesz valami link, akkor mellékelem.

De akkor biztos, hogy ez volt, csak még a hírek nem értek el a médiába...

2010. márc. 20. 09:53
 8/35 anonim ***** válasza:
Én is a környéken lakom,15 km-re,de még nem hallottam. A fiam barátja ott lakik, ha megtudunk valamit ,írok...
2010. márc. 20. 10:06
 9/35 anonim ***** válasza:

Itt lakom, de még nem hallottam semmit.

Kérdező, ez melyik utca? Tízemeletest mondtál, akkor a Mátyás?

2010. márc. 20. 11:01
 10/35 anonim ***** válasza:
Én a hírekben hallottam: az apa öngyilkos hajlamos volt, bekattant és baltával!(?) megölte magát és a kicsit, a feleségét lőtte le. :-((
2010. márc. 20. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!