Mi történt tegnap este Kazincbarcikán a családi lövöldözésen?
Figyelt kérdés
Hallottál róla?Tudod mi volt?2010. márc. 20. 09:11
21/35 anonim válasza:
Kedves 11:44!
Nem tűnt fel, hogy ez 10 éves cikk????
22/35 anonim válasza:
Sajnos ez a link nem az, 1999. 05. 20., 19:34 dátumos
23/35 anonim válasza:
Elég durva, amit az emberek mostanában csinálnak. Én nem lakok a közelbe, viszont érdekel, és nem azért, hogy kivesázzem, vagy vmi iylesmi. Csupán érdekel, hogy miylen szörnyűségeket tesznek az emberek. Ennél többet nem tehetünk....
(lehet nem valami pontosa megfogalmazás, akkor bocsi .xD)
24/35 anonim válasza:
Úristen mik történnek! Én is barcikai vagyok. Meg vagyok döbbenve. Hol történt? A mátyás környékén? Tegnap este 10 fele arra jöttem haza :S
25/35 anonim válasza:
Előző vagyok: arról hallottatok hogy multhéten (vagy előtte) meg egy 14éves lányt ölt meg három sárc? Meg akarták erőszakolni de gondolom nem hagyta magát :S Arról sincs semmi hír...
26/35 anonim válasza:
Miért is ne érdekelnének ilyen szörnyű problémák, amik mostanában vannak.Én úgy láttam a komentelők közül egyik sem nevetett a tragédiák hallattán, inkább az együttérzés, a másik emberhez való viszonyulás itt a kérdés! Néztem a bulvár híreket, semmi, kuruc infón semmi rről az esetről.
27/35 A kérdező kommentje:
A Csokonain volt nem a Mátyáson.Azt hiszem a 18-as szám földszintjén.
2010. márc. 20. 14:15
28/35 anonim válasza:
Te szent ég!!!!!!!!! Csokonai 18??
30/35 anonim válasza:
Csak azért írok, mert én is kíváncsi voltam rá, hogy mit írnak a tegnapi tragédiáról. Sajnos nagyon sok valótlant. Az áldozatok női tagja, a barátnőm lánya volt, tegnap volt negyven éves. A volt férje lőtte le. A férjnek az utóbbi időben voltak "idegi" problémái. Ezt az üzenetet csak azért írtam, hogy kezdetét vegyem mindenféle híresztelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!