Ti megbántódnátok, ha a párotok ezt csinálná?
Utsóelőtti,ha visszaolvasol, láthatod hogy megbeszéltem a párommal is.ugyanakkor kíváncsi voltam az általános véleményekre,tudod,erről szól ez az oldal.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Ne törődj azokkal, akik szerint piszlicsáré az ügy, de azért veszik a fáradságot, hogy ide irkáljanak. Szerintem nagyon nem piszlicsáré.
Remélem, hamarosan előre ülsz :-).
Csak alapvető illem.
A családtag -vagy majdnem az- illik, hogy az előnyösebb helyzetét a vendégnek átadja. Önként. Főleg, ha jóval idősebb; akár munkatárs, akár főnök; csak az számít, hogy vendég, és ne érezhesse kirekesztettnek magát.
Szerintem meg nem az számít, hanem hogy a házastárs nem szabadon mozgatható, hanem házastárs. Ez nem azt jelenti, hogy vérző körmökkel kapaszkodom az anyósülésbe, ha valaki nehezen mozog, nagyon idős, előre ültetem.
De alapvetően az én helyem van a férjem mellett és fordítva, hogy a társam érezze, hogy megkapja az őt megillető helyet, és nincs kirekesztve minden alkalommal, amikor "külsős" ül be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!