Utálkozó, utcán beszólogató, hárpia volt feleséggel mit lehet kezdeni? Én vagyok az új párja a volt férjének és szemétkedik ahol tud.
Szerintem megpróbálnám figyelmen kívül hagyni, és nem foglalkozni vele. Az ilyen emberek célja az, hogy kiprovokálják, hogy foglalkozzanak velük, vagy elérjék, hogy olyat reagálj és cselekedj a sorozatos támadásaira, ami beszédtéma lehet, esetleg hozzád nem méltó, ha elszakad nálad a cérna. Ha látja, hogy nem ér el semmit ezzel a viselkedéssel és hozzáállással, akkor meg fogja unni. Bár tudom nehéz lehet visszafogni magad, de próbálj meg nem leereszkedni a szintjére.
Amúgy azoknak a hozzászólóknak üzenném, akik szerint elfogadható, hogy egy felnőtt nő beszólogasson a másiknak a nyílt utcán, vagy éppen alázza, ha mondjuk miatta mentek szét, hogy szerintem akkor sem normális viselkedés ez, egy felnőtt, értelmes nő részéről, még ha oka is van rá. Nem kellene leereszkedni erre a szintre, és kellene, hogy legyen benne egy kis tartás.
Szerintem sem kell észre venni.
Jobban idegesítí ha figyelmen kivül hagyod és boldognak lát.
Ja igen, ez tök jól hangzik, meg ha én lennék a kérdező helyében, nekem is eszembe jutna, h jól leverem az arcát, de nem akarnék a rendőrségen kikötni.
Szóval sztem ne bántsd.
Nézz át rajta, mintha ott se lenne.
Ha meg leállsz vele kiabálni, az eléggé primitív viselkedés.
Szóval sz-rd le és kész.
Miért ,ki a volt feleség hogy még az utcába se mehetnek be? Vagy mi lenne ha miatta szakítottak volna?
Fel kéne fogni hogy ha a szart meghintjük porcukorral az akkor is szar marad...mi alapján jogosít fel bárkit is a hárpiaságra vagy a vadállatságra, hogy kirakták a szűrét , mert az adott embernek egy kalap kakit nem ért? Játszott vele? És? Gratulálok az eszéhez hogy annyira ismerte a mellette levőt , hogy nem vett észre semmit, biztos bensöséges volt a kapcsolat....
Fel kéne nőni és túllépni a gyerekességen, hogy a szomszéd kölyök elvette a túrórudit...nem kellett volna hagyni...
Helyre kell tenni, jó keményen, de csak egyszer. Ezt úgy érdemes tenni, hogy a négy fal között legyetek, senki ne hallja, senkinek se tehesse az agyát a nő. Ott kell megmagyarázni neki, hogy te nem elszedted a férjét, hanem a volt férje megunta őt, és dobta. Te az új nő vagy, akihez semmi köze, és rohadtul unod, hogy téged cseszeget. A végén fenyegesd meg a rendőrséggel (zaklatás).
Ezután pedig levegőnek kell nézni. Ha pedig tényleg zaklat - e-mail, levél, telefon stb. - akkor tényleg el kell menni a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!