Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha miattatok kellene pszichiáterhez járnia és gyógyszereket szednie a lányotoknak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 19:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
76%
#29: Örök hálám a dokinak, aki adott gyógyszert a krízis helyzetben, de utána maga sem akart, de úgysem hiszi el senki, mert benne a köztudatban, hogy ők csak gyógyszerrel tömnek mindenkit. NEM IGAZ!!!
2015. nov. 10. 23:56
 32/39 anonim ***** válasza:
70%
#30, nálam úgy megy, hogy 1-1,5 év gyógyszeres kezelés (antidepresszáns) ad utána 7-8 gyógyszermentesen is pánik nélküli jó évet... ez megy 25 éve...
2015. nov. 11. 00:51
 33/39 anonim ***** válasza:
52%

#32: Mi a panaszod? Vagy miért?

Én "csak" a bezártságot nem bírom, lift, és minden olyan helyet tértől függetlenül, ahonnan nem akkor távozom, amikor akarok.

2015. nov. 11. 00:59
 34/39 anonim ***** válasza:
51%

Senki nem tudja meg, hogy 50 kilós nő létemre a CT izét, amit, rám raktak, szinte szétvertem, pedig kértem nyugtatót. Elkapott a pánik.

Amúgy nagyon nyugis vagyok, amíg nem akarnak kényszerhelyzetbe hozni.

2015. nov. 11. 01:02
 35/39 anonim ***** válasza:
52%
Mielőtt valaki kombinál, a CT vizsgálat nőgyógyászati okokból volt kiírva.
2015. nov. 11. 01:05
 36/39 anonim ***** válasza:

#33, az csak egy "szimpla" klausztrofóbia akkor - "csak" persze idéző jelben, mert azért elég vacak lehet az is - én meg tényleg F4100:) - pánikbeteg vagyok, szituációtól független pánikrohamokkal, bezáródással és kimozdulási képtelenséggel - meg persze klausztrofóbiával is az agorafóbia mellett - vicces együtt a bezártságtól és a nagy nyílt terektől való para... na ez van, amikor az ember mélyponton van, még a szomszédba átmenni is nehézséggel jár... aztán, ha megkapja az ember az antidepijét, akkor - pár hétnyi természetes rosszabodás után - elkezd ugrásszerűen javulni a helyzet, és az ember a következő hónapokban fokozatosan ismét ura lesz a saját életének, képes lesz dolgozni járni, szórakozni, bármi... és mondom, nekem ez úgy néz ki, hogy másfél évnyi antidepi olyan 7-8 évre tesz helyre, aminek mondjuk az utolsó 1 évében már rosszabbodnak a dolgok, jönnek elő alattomosan a tünetek újra...

Mondjuk nekem ellentétes tapasztalatom van az ide írogatókhoz képest, elsőre állandóan terápiázgatni szándékozó orvosokba futottam, és évek teltek el a szenvedéssel, amíg kifogtam végre egy olyan dokit - 1991 - aki tudomásul vette, hogy a lelkemmel elvagyok magam is, az ő dolga felírni az antidepit:))) Na, azóta viszont semmi gondom a dolgok ezen részével... Most is épp gyógyszert szedő - március vége óta - de már aránylag jól lévő, adagot csökkenteni kezdő állapotban vagyok...

2015. nov. 11. 08:21
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne a szülő a hibás? Lehet, hogy nem tökéletes szülő...de senki sem az. Ettől függetlenül mégsem jár minden ember pszichiáterhez és szed gyógyszereket.......szóval itt a gyerek a hibás. Tanulja meg kezelni a nehézségeket, problémákat! Nem lehet mindig ráfogni másra,másokra......hogy ezért meg azért lettem/vagyok hü.lye, mert sz,ar az életem.....ló.f.aszt!
2015. nov. 11. 16:07
 38/39 anonim ***** válasza:
Azok a szülők, akik értelmes választ tudnak erre adni, azoknak a gyereke nem lesz pszichiátriai beteg. Aki pedig sáros abban, hogy a gyereke beteg, nem fog neked válaszolni.
2015. nov. 11. 18:46
 39/39 anonim ***** válasza:
próbálnám helyrehozni a hibámat
2016. aug. 18. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!