Szülők! Mit tennétek, ha miattatok kellene pszichiáterhez járnia és gyógyszereket szednie a lányotoknak?
nem csak a szülő tehet róla hogy a gyerek egy lúzer
egy tini már magátol is járhatna emberek közé sportolhatna
ne adj isten megprobálna pár kapcsolatott kialakitani
de persze gyógyszerektől bekábulva sírdogálni könyebb...
#7, a pánikrohamnak első sorban biokémiai megalapozottsága van - ami - már a hajlam - ráadásul öröklődhet - a stressz csak előhozza... az elmúlt 30 évben eléggé kiismertem:))
Kérdező, a kérdésedben ellentmondás van, az a szülő, amelyik így kikészíti a környezetét, az vagy maga is beteg, vagy szimpla szociopata, de soha nem lesz képes belátni a saját hibáját - problémáját.
Meg hát egyébként is ez a "miattatok kellene" is egy tág fogalom, mert végülis egy öröklött hajlam esetén is valahol "miatta kell"... Lásd a skizo matematika zseni John Nash szintén matekzseni és szintén skizó (és szintén John Nash:)) fiát... egyértelműen mindkettőnek oka az apja... csak hát nem szándékosan...
#12: Lúzernek azért nem kéne nevezni.
Vannak érzékenyebb emberek, én is az vagyok felnőttként is, de meg kell tanulni ezt kezelni, és ebben a szakember sokat segíthet.
Gyógyszert csak indokolt esetben írnak fel. "Csak" lelki dolgoknál nincs is szükség rá.
Szóval várjuk a sztori részleteit.
(én megálltam a pszichológusnál, és egyéb önsegítő módszereknél)
#13: Ugyanazt írtam, mint te, ha nem vetted volna észre.
Én is pánik beteg voltam, és tudom, a rohamoknak semmi racionalitása nincs, csak utólag keres rá külső okot az elszenvedője.
"Gyógyszert csak indokolt esetben írnak fel."
Micsoda? A magyar pszichiáterek, akik maximum(!) 10 percig foglalkoznak 1-1 beteggel, majd kipenderítik a rendelőből valami zombikreáló gyógyszerrel, ami után nem mellesleg jutalékot kapnak a gyógyszert forgalmazó cégtől?
#15, én meg a #7-esnek írtam - szintén - ha nem vetted volna észre...
"Voltál?" - a remény hal meg utoljára...:)
nekem skizo volt az apám de nem kellett miatta pszichiáterhez járnom.
sokkal hasznosabb volt beülni a kocsmába és megvárni amég otthonról mindenki eltakarodik vagy lefekszik aludni és akkor hazamenni, majd korán reggel eljönni otthonról.
sajnos csak 19 évesen tudtam elköltözni otthonról véglegesen, de ez a módszer bevált.
mindemellett sosem ittam alkoholt...
nem hiszem hogy a te szüleid egy skizot megüberelnek.
apámat kétszer elektrosokkolták mert a gyógyszerekre nem reagált.
szóval fejezd be a panaszkodást.
35/l
19-es vagyok.
volt olyan haver, aki lapáttal feküdt le minden este aludni, az ő apja alkesz volt.
ha az apja eltévesztette az ajtót, akkor adott neki egy sallert a lapáttal és elfeküdt az előszobában.
és felnőtt basszus ő is...
szerencsére az én apám nem volt otthon éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!