Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha miattatok kellene pszichiáterhez járnia és gyógyszereket szednie a lányotoknak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 19:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
84%
#7: Nagyon szép, hogy ennyire aggódsz apukádért, de emiatt a pánik roham nem indokolt. Egészséges mentalitású emberből ennyi nem vált ki rohamot. Mi lesz veled később az életben? Mindig valamire ráfogod a pánikod okát?
2015. nov. 10. 21:01
 12/39 anonim ***** válasza:
3%

nem csak a szülő tehet róla hogy a gyerek egy lúzer

egy tini már magátol is járhatna emberek közé sportolhatna

ne adj isten megprobálna pár kapcsolatott kialakitani

de persze gyógyszerektől bekábulva sírdogálni könyebb...

2015. nov. 10. 21:14
 13/39 anonim ***** válasza:
92%

#7, a pánikrohamnak első sorban biokémiai megalapozottsága van - ami - már a hajlam - ráadásul öröklődhet - a stressz csak előhozza... az elmúlt 30 évben eléggé kiismertem:))

Kérdező, a kérdésedben ellentmondás van, az a szülő, amelyik így kikészíti a környezetét, az vagy maga is beteg, vagy szimpla szociopata, de soha nem lesz képes belátni a saját hibáját - problémáját.

Meg hát egyébként is ez a "miattatok kellene" is egy tág fogalom, mert végülis egy öröklött hajlam esetén is valahol "miatta kell"... Lásd a skizo matematika zseni John Nash szintén matekzseni és szintén skizó (és szintén John Nash:)) fiát... egyértelműen mindkettőnek oka az apja... csak hát nem szándékosan...

2015. nov. 10. 21:21
 14/39 anonim ***** válasza:
53%

#12: Lúzernek azért nem kéne nevezni.

Vannak érzékenyebb emberek, én is az vagyok felnőttként is, de meg kell tanulni ezt kezelni, és ebben a szakember sokat segíthet.

Gyógyszert csak indokolt esetben írnak fel. "Csak" lelki dolgoknál nincs is szükség rá.

Szóval várjuk a sztori részleteit.

(én megálltam a pszichológusnál, és egyéb önsegítő módszereknél)

2015. nov. 10. 21:23
 15/39 anonim ***** válasza:
24%

#13: Ugyanazt írtam, mint te, ha nem vetted volna észre.

Én is pánik beteg voltam, és tudom, a rohamoknak semmi racionalitása nincs, csak utólag keres rá külső okot az elszenvedője.

2015. nov. 10. 21:25
 16/39 anonim ***** válasza:
48%

"Gyógyszert csak indokolt esetben írnak fel."

Micsoda? A magyar pszichiáterek, akik maximum(!) 10 percig foglalkoznak 1-1 beteggel, majd kipenderítik a rendelőből valami zombikreáló gyógyszerrel, ami után nem mellesleg jutalékot kapnak a gyógyszert forgalmazó cégtől?

2015. nov. 10. 21:29
 17/39 anonim ***** válasza:

#15, én meg a #7-esnek írtam - szintén - ha nem vetted volna észre...

"Voltál?" - a remény hal meg utoljára...:)

18/39 anonim ***** válasza:
89%
Egy távoli rokonunk lánya az anyja miatt lett öngyilkos. A nőt marhára nem érdekli, ugyanúgy terrorizálja a másik két lányát, az apát megviselte.
 19/39 anonim ***** válasza:
34%

nekem skizo volt az apám de nem kellett miatta pszichiáterhez járnom.

sokkal hasznosabb volt beülni a kocsmába és megvárni amég otthonról mindenki eltakarodik vagy lefekszik aludni és akkor hazamenni, majd korán reggel eljönni otthonról.

sajnos csak 19 évesen tudtam elköltözni otthonról véglegesen, de ez a módszer bevált.

mindemellett sosem ittam alkoholt...

nem hiszem hogy a te szüleid egy skizot megüberelnek.

apámat kétszer elektrosokkolták mert a gyógyszerekre nem reagált.

szóval fejezd be a panaszkodást.

35/l

2015. nov. 10. 21:55
 20/39 anonim ***** válasza:
64%

19-es vagyok.

volt olyan haver, aki lapáttal feküdt le minden este aludni, az ő apja alkesz volt.

ha az apja eltévesztette az ajtót, akkor adott neki egy sallert a lapáttal és elfeküdt az előszobában.

és felnőtt basszus ő is...

szerencsére az én apám nem volt otthon éjjel.

2015. nov. 10. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!