Miért vagyok "gyerek"?
Azzal nincs gond, hogy gyereknek hívnak, hiszen nekik gyerek vagy.
De otthon élsz 34 évesen? Ráadásul hagyod, hogy kísérgessenek, mint egy kisgyereket? Állj a saját lábadra. Engem is 35 évesen anyukám még gyereknek hív, hiszen 60 éves koromban is az ő gyereke leszek. Ettől függetlenül már általános iskolás koromban sok mindent elintéztem egyedül és el is mehettem egyedül ide-oda.
Már bocs, de az alatt a majd 20 év alatt mit csináltál, hogy még csak most rakod le estin az érettségit? Otthon ültél és unatkoztál?
Nem tudom mi van ma a kérdést kiíró emberekkel, egyik idiótább, mint a másik. Neked is csak azt mondom, hogy kapd össze magad, vállalj munkát, és költözz el, mert ez így nem élet!
Jézusom, 34 évesen nem dolgozol? Esti suliba jársz? Kb. mint egy gyerek. Na ezért kezelnek gyerekként.
Tiniként végeztem alkalmi munkákat suli mellett.
34 évesen már több, mint 10 éves munkaviszony volt.
Viselkedj felnőttként és akkor úgy is fognak kezelni.
Eddig mi a tökömet csináltál?
Persze hogy nincs barátnőd meg barátaid. Ha ezt meghallja egy normális ember, akkor ez menekül minél messzebb tőled.
Már bocsi. De ez az igazság.
De egy puhapöts vagy! Szedd már össze magad, ember! 34 éves létedre, mint egy dedós... nevetséges!
Menjél el kocsmázni, bulizni, "majd jövök" felkiáltással, és szrd le a sápítozásukat.
"....egy kicsit most már zavaró...."
Azért vagy "gyerek", mert valóban az maradtál.
Helytelenítem és furcsállom ugyan az őseid hozzáállását is a gyerekneveléshez,
de te voltál, aki belekényelmesedtél abba, hogy cselekszenek-gondolkodnak helyetted is.
Meg tudod okolni, miért nem filóztál időben afelöl, hogy ez meddig maradhat így ?
Vagy azt hitted, hogy a mamád és édesanyád örökéletű, életed utolsó
pillanatig ki tudnak szolgálni téged ?
Nem tudom , ebből a kelepcéből hogyan tudsz kijönni...
Neked nincs valami konkrét elképzelésed a jövődre nézvést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!