Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Romokban az...

Mit tegyek? Romokban az életem,19 évesen terhesen.

Figyelt kérdés

Szóval együtt élek a pasimmal, több mint 3 éve együtt vagyunk.

Amúgy is sokat veszekszik, viszont most terhes lettem azóta mégtöbbet veszekszik és most állítólag már csak kényszerből van velem, és ki akar dobni! Szóval mehetek vissza szegény anyám nyakára, pedig neki sincs sok pénze. A plána az hogy pár hónapja még a barátom mondta hogy gyereket akar..

Olyanokat mondd hogy nem bír elviselni meg minden.. Nagyon kivagyok most, egyfolytába sírok, én nem ilyen életet akartam a gyerekemnek .

Van egy macskám akit mindennél jobban imádok, de anya nem engedi hogy a cicát vigyem magammal, panelba pedig régebben is úgy lakzunk...

Most is végigsírtam ezt bánatomban!

Valakinek valami ötlet hogy mihez kezdjek?

Napokkal ezelőtt még azt mondta szeret.. de nem hiszek neki. Sose puszil meg, nem ölel át, szexet meg plána nem akar.

Szóval menjek az utcára terhesen.

2015. nov. 6. 18:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
20%
Talán azért mert lehetne kultúráltan kritikát megfogalmazni...
2015. nov. 7. 22:14
 32/34 anonim ***** válasza:
68%

Ezt írtad: "Napokkal ezelőtt még azt mondta szeret.. de nem hiszek neki. Sose puszil meg, nem ölel át, szexet meg plána nem akar"

Ha szexet nem akar,nem is Ő csinált fel? :D

2015. nov. 8. 19:18
 33/34 anonim ***** válasza:
27%

"Rohadtul nem fogom elvetéltetni ahogy írtad 19-es!"

Neked még iskolába kellene járni, nem pedig szülni. Elhiheted nem szemétkedésből mondják, hogy vetesd el...

2015. nov. 9. 11:30
 34/34 anonim ***** válasza:
Add örökbe a gyereket és próbálj beszélni anyuddal hogy odamehess a cicáddal!
2016. ápr. 8. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!