Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Romokban az...

Mit tegyek? Romokban az életem,19 évesen terhesen.

Figyelt kérdés

Szóval együtt élek a pasimmal, több mint 3 éve együtt vagyunk.

Amúgy is sokat veszekszik, viszont most terhes lettem azóta mégtöbbet veszekszik és most állítólag már csak kényszerből van velem, és ki akar dobni! Szóval mehetek vissza szegény anyám nyakára, pedig neki sincs sok pénze. A plána az hogy pár hónapja még a barátom mondta hogy gyereket akar..

Olyanokat mondd hogy nem bír elviselni meg minden.. Nagyon kivagyok most, egyfolytába sírok, én nem ilyen életet akartam a gyerekemnek .

Van egy macskám akit mindennél jobban imádok, de anya nem engedi hogy a cicát vigyem magammal, panelba pedig régebben is úgy lakzunk...

Most is végigsírtam ezt bánatomban!

Valakinek valami ötlet hogy mihez kezdjek?

Napokkal ezelőtt még azt mondta szeret.. de nem hiszek neki. Sose puszil meg, nem ölel át, szexet meg plána nem akar.

Szóval menjek az utcára terhesen.

2015. nov. 6. 18:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező, most akkor csak anyudnál van esélyed lakni, vagy máshol is?

Ezt írtad:

"Rengeteg családtag van aki majd segít!"

Pontosan mi az ábra, mik az esélyeid, ahol lakni tudnál?

2015. nov. 6. 19:23
 22/34 anonim ***** válasza:
60%

25-ös!

1. Az általad jelzett másik kérdező azt írja, hogy 18 éves, míg az itteni 19. Sok egyéb tekintetben is más körülményeket ír le.

2. A másik kérdezőnél megjelenik a név is.

Tehát a két kérdező nem valószínű, hogy ugyanaz a személy lenne.

2015. nov. 6. 20:16
 23/34 anonim ***** válasza:
30%
Kb.2 perc egy új regisztráció.
2015. nov. 6. 20:34
 24/34 A kérdező kommentje:

Rohadtul nem fogom elvetéltetni ahogy írtad 19-es! Ahogy írod téged egyenesen abortálni kellett volna.. nyomorult

Miért jó nektek hogy itt élitek ki magatokat? Gyertek el és itt pofázzatok! Álljatok a helyembe és majd meglátjuk melyikőtöknek lesz nagy a pofája!

Igenis megszülöm ezt a babàt, és nem adom öröke..

Ennyi.. több választ nem olvasok el, mocskolódjatok máshol...

2015. nov. 6. 20:49
 25/34 anonim ***** válasza:
65%

macskával nem foglalkozhatsz terhesen, mert nagyon veszélyes az embrióra, észkombájn. - jézusom, te meg ne írogass ostobaságokat! SEMMI baja nem lesz, ha terhesen macskázik.

Kérdező: nem, szüld meg, vagy vetesd el, adasd örökbe. Amúgy amíg a pasimnak hívod, minek fekszel le vele védekezés nélkül?!

2015. nov. 6. 21:14
 26/34 anonim ***** válasza:
71%

"Álljatok a helyembe és majd meglátjuk melyikőtöknek lesz nagy a pofája!"

Ne haragudj kérdező, hogy ezt mondom (felnőtt, érett, gyerekvállalásra kész nő nyilván elgondolkozik mások véleményén...), de ez a leghülyébb mondatok egyike egy ilyen helyzetben. Az, hogy te milyen döntéseket hozol az életben, egyedül a te felelősséged. Az, hogy te a döntéseid következményével hogyan birkózol meg, egyedül a te felelősséged megint csak.

Én személy szerint szívesen odamennék és elmondanám az arcodba a véleményemet. És őszintén bevallom, hogy nem tudom a helyedbe képzelni magamat, mivel én soha semmilyen körülmények között nem kerülnék ilyen helyzetbe. Mondom ezt úgy, hogy 21 éves vagyok, 4 éve tartó párkapcsolatban.

(Na jó, tegyük fel, hogy mégis ilyen helyzetbe kerülnék. Tudod mit csinálnék akkor? Hát biztosan nem itt sírnék, hogy tönkrement az életem, hanem intézném a dolgaimat és próbálnék minden lehetőséget megragadni, hogy ebből kilábaljak! Anélkül, hogy vadidegen emberek véleményére lennék kíváncsi...)

2015. nov. 6. 21:56
 27/34 anonim ***** válasza:
29%
Vihar a biliben.
2015. nov. 7. 00:37
 28/34 anonim ***** válasza:
78%

Soha nincs olyan hogy ne lehetne újrakezdeni...

19 éves vagy.Ha most egyedül maradsz akkor mész anyukádhoz lakni,gondolom ahogy tud úgy próbál segíteni.

Érettségid van,tanulsz,dolgozol? Ezek fontos kérdések.

2015. nov. 7. 06:50
 29/34 anonim ***** válasza:
94%

Na kislanyok nagylanyok a kerdezo szep pelda arra miert kell tanulni dolgozni sajat eletet kialakitani es csak utana apas anyast jatszani.

Gyerekvallalas ket felnott felelossegteljes onnalo dontese megfelel anyagi erzelmi hatterel.

Osszekoltozosdit kamasz fejjel jatekbol ez lesz

Terhes lakas munka iskola nelkul csori csori gyerek

2015. nov. 7. 09:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Minek tesz fel valaki itt kérdést,ha nem tetszik neki a válasz?
2015. nov. 7. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!