Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyák, hogy fogadnátok ha egy...

Anyák, hogy fogadnátok ha egy 15 éves és egy 25 évessel van együtt?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy füllentettem anyámnak mert nem engedte volna meg ezt a kapcsolatot... és már el akar jegyezni most mit tegyek...

KÁR VOLT HAZUDNOM :( így utólag bele gondolva...

2015. okt. 30. 19:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
a közelébe sem engedném a gyerekemnek, akár vizesárkot is ásnék a házam köre, ha erre lenne szükség. mondok én neked valamit kicsi lány: tuti, hogy az eljegyzést nem gondolja komolyan, csak szépnek hangzó ígéretekkel be akar jutni a bugyidba. ha tudnád, hogy legjobb barátnőm hányszor sírt a vállamon ehhez hasonló helyzetben...ráérsz te még a fiúzással, inkább tanulj, a jövőd fontosabb. egyébként az ilyeneket szokták úgy hívni, hogy pedofil. írd be google-be ha nem tudod mi az.
2015. nov. 1. 19:28
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Ezért halnak meg sokan magányosan mégis párral az oldalukon leélve a robotszerű sablon kis szar életüket. :)

Az én szüleim között 10 év van és anyum 16 volt mikor megismerte apumat ...ennyit erről...

2015. nov. 2. 10:29
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

Én is 16 évesen ismertem meg a páromat,de nem is jegyeztük el egymást meg házasodtunk rögtön.Együtt voltunk,szórakoztunk,tanultunk,dolgoztunk,és majd csak utána szültem,egyébként 24 évesen.

Ez az eljegyzés (egy elsős gimis gyereklánnyal!! vagy nem komoly és a fiú is gyerek még,vagy hülyíti a lányt vagy aberrált) ha egy vele egykorú vagy egy 16-17 éves srác jegyezné el akkor arra azt mondanám,oké,tiniszerelem,vagy lesz jövője vagy nem,de egy 25 éves férfi ezt nem gondolhatja komolyan,vagy ha igen akkor ott valami baj van a fejében.

2015. nov. 2. 13:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Jerry Lee Lewis -nak is csak a zongorajátéka volt etalon.
2015. nov. 2. 14:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy 25 éves miért ne lehetne bébi szitter.
2015. dec. 11. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!