Anyák, hogy fogadnátok ha egy 15 éves és egy 25 évessel van együtt?
Az az igazság hogy füllentettem anyámnak mert nem engedte volna meg ezt a kapcsolatot... és már el akar jegyezni most mit tegyek...
KÁR VOLT HAZUDNOM :( így utólag bele gondolva...
Ezért halnak meg sokan magányosan mégis párral az oldalukon leélve a robotszerű sablon kis szar életüket. :)
Az én szüleim között 10 év van és anyum 16 volt mikor megismerte apumat ...ennyit erről...
Én is 16 évesen ismertem meg a páromat,de nem is jegyeztük el egymást meg házasodtunk rögtön.Együtt voltunk,szórakoztunk,tanultunk,dolgoztunk,és majd csak utána szültem,egyébként 24 évesen.
Ez az eljegyzés (egy elsős gimis gyereklánnyal!! vagy nem komoly és a fiú is gyerek még,vagy hülyíti a lányt vagy aberrált) ha egy vele egykorú vagy egy 16-17 éves srác jegyezné el akkor arra azt mondanám,oké,tiniszerelem,vagy lesz jövője vagy nem,de egy 25 éves férfi ezt nem gondolhatja komolyan,vagy ha igen akkor ott valami baj van a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!