Anyák, hogy fogadnátok ha egy 15 éves és egy 25 évessel van együtt?
Az az igazság hogy füllentettem anyámnak mert nem engedte volna meg ezt a kapcsolatot... és már el akar jegyezni most mit tegyek...
KÁR VOLT HAZUDNOM :( így utólag bele gondolva...
Ne bomolj, nem fog elvenni! Nincs az a 25 éves srác, aki elvenne egy kiskorút. Áhh ez teljesen kizárt, semmi értelme!
Hogy én hogy fogadnám? Megpróbálék észérvekkel hatni a lányomra, majd hagynám, hogy maga döntsön. A tiltással semmit nem érnék el (mint a mellékelt ábra mutatja).
Szakítanék a FÉRFIVAL, és élném tovább a TINILÁNYOK átlagos életét.
Beteg ember áll le egy gyereklánnyal! Ébredj fel, míg nem késő!
Érdekes ez a kor dolog :)
Én 25 vagyok a vőlegényem 38 és nagyon tökéletes minden, meg se látszik :)
Pedig amikor ő volt 25 én csak 12 akkor szóba se állt volna velem hiába a teljes passzolás.
Persze ez nagyon ritka hogy ilyen fiatalon megtalálja valaki a másik felét.
Ne menj hozzá még azt javaslom.
#18, ha a kérdező lenne 25 és a csávója 35, akkor azt mondom, hogy oké, ásó-kapa-nagyharang.
De teljesen más egy felnőtt, dolgozó vagy egyetemista férfi mint egy alig gimnazista diáklány. Két külön életszakasz. A férfi már a családalapítás küszöbén áll esetleg, a lány meg most nőtt ki a violettából..
(várom a további lepontozásokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!