Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyák, hogy fogadnátok ha egy...

Anyák, hogy fogadnátok ha egy 15 éves és egy 25 évessel van együtt?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy füllentettem anyámnak mert nem engedte volna meg ezt a kapcsolatot... és már el akar jegyezni most mit tegyek...

KÁR VOLT HAZUDNOM :( így utólag bele gondolva...

2015. okt. 30. 19:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%
gusztustalan abberalt egy ficko lehet, aki 25 evesen egy 15evessel van.
2015. okt. 30. 21:19
 12/25 anonim ***** válasza:
54%
Én komolyan nem értem hogy mit akar egy általános iskolás lánytól egy felnőtt férfi..
2015. okt. 30. 21:44
 13/25 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló most keztem a középiskolát
2015. okt. 30. 22:30
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
Bocsánat, akkor mit akar egy felnőtt férfi egy kilencedikes lánytól.. Pff, valamiért így sem jobb.
2015. okt. 30. 22:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne bomolj, nem fog elvenni! Nincs az a 25 éves srác, aki elvenne egy kiskorút. Áhh ez teljesen kizárt, semmi értelme!

Hogy én hogy fogadnám? Megpróbálék észérvekkel hatni a lányomra, majd hagynám, hogy maga döntsön. A tiltással semmit nem érnék el (mint a mellékelt ábra mutatja).

2015. okt. 30. 22:54
 16/25 anonim ***** válasza:
mi értelme van eljegyzésnek ennyi idősen? ebből is látszik, hogy ő már felnőtt kapcsolatra vágyik. olyanra, amit te nem adhatsz meg neki. házasodni amúgy sem hazasodhatsz még legalább 3 évig. nagyon más élet szakaszban vagytok, és láthatóan nem tartja tiszteletben. én elengedném
2015. okt. 31. 05:49
 17/25 anonim ***** válasza:
36%

Szakítanék a FÉRFIVAL, és élném tovább a TINILÁNYOK átlagos életét.

Beteg ember áll le egy gyereklánnyal! Ébredj fel, míg nem késő!

2015. okt. 31. 08:22
 18/25 anonim ***** válasza:
7%

Érdekes ez a kor dolog :)

Én 25 vagyok a vőlegényem 38 és nagyon tökéletes minden, meg se látszik :)

Pedig amikor ő volt 25 én csak 12 akkor szóba se állt volna velem hiába a teljes passzolás.

Persze ez nagyon ritka hogy ilyen fiatalon megtalálja valaki a másik felét.

Ne menj hozzá még azt javaslom.

2015. okt. 31. 12:11
 19/25 anonim ***** válasza:

#18, ha a kérdező lenne 25 és a csávója 35, akkor azt mondom, hogy oké, ásó-kapa-nagyharang.

De teljesen más egy felnőtt, dolgozó vagy egyetemista férfi mint egy alig gimnazista diáklány. Két külön életszakasz. A férfi már a családalapítás küszöbén áll esetleg, a lány meg most nőtt ki a violettából..

(várom a további lepontozásokat.)

2015. okt. 31. 12:21
 20/25 anonim ***** válasza:
aki lepontozta a valaszom, az ugyanolyan abberalt mint a pasas.
2015. okt. 31. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!