50 éves eddig nőtlen férfinak mekkora esélye van arra, hogy legyen felesége és gyereke?
Nos, harmincas nő vagyok, de senkinek nem akarok szülni :) Leszarom, nehogy már 50-es pasik akarjanak megdugni egy gyerekért :)
Sornan állnak a 20-as pasik. :) De nem érdekel. A férfi 35 felett férfi :)
A spermiumok termelése a kamaszkorban idnul be, és egészen időskorig tart.
Akár 60-70 évesen is csinálhat gyereket, ha szerez magának egy termékeny, szülőkorban lévő nőt (14-42 kb.).
#14 & #16 - na szóljatok hozzá, én meg 51/F vagyok, sem nem Adonisz, sem nem gazdag. A párom meg 35/N, és ha gyereket akarnék most, az valszeg max pár beszélgetésbe kerülne... gondolom...
Szóval vannak ám normális csajok is:)))
#17: Nem zavar, hogy a statisztikai átlag alapján nem leszel ott a diplomaosztóján?
Arról nem is beszélve, hogy boldog nagypapa sem leszel.
Annak is utána lehet nézni, most nem linkelek, hogy az öreg apukáktól származó sperma is rossz hatással van a gyerekre, nem csak a petesejt.
Na mégis. Nem erre gondoltam, de megteszi, a sok kapuzárásos pasi esetre: [link]
Na megtaláltam: [link]
Minden vén fax olvassa el, hiába van egójuk, hogy lánya korú nőknek álma :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!