Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19év hűséges házasság után...

19év hűséges házasság után MEGBOLONDULTAM. Be lépet egy idegen férfi az életembe. Érzem, csak az ágyba akart vinni. Ennek ellenére beleszeretem. Megörülök tőle. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Többnyire én kerestem. Az érzelem nincs részéről, úgy gondolom.Szenvedély annál több,az érintésé és a csókja jujjj...Most megszakadt a kapcsolat köztünk.Ő nem keres azt mondtam neki nem lehet köztünk semmi.De másképp érzem.Szeretném nagyon ,de félek nem akarom a családom elveszteni.

2015. okt. 30. 09:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
27%

Nos, először is, tényleg nem kell temetni 40 felett sem senkit, jöhet akkor is szerelem, de még mennyire...jóval 40 felett is!

Kérdező, kissé hasonló helyzetbe vagyok, vagyis fordítva, vagy hogy mondjam:)

Én független vagyok, de szerelmem nős ember. Elvileg jól, békében élnek otthon e feleségével, de ennyi. Két éve már, hogy megismerkedtünk és egymásba szerettünk. Mikor elkezdtük, nem tudtuk hogy ilyen nehéz lesz, nem tudtuk, hogy ez lesz belőle, imádjuk egymást, nem tudunk elszakadni, de ő nem akarja a családot sem felrugni, hogy miatta ne más szenvedjen. De a szerelem nem válogat! Így most szenvedünk mind a ketten, de már nincs visszaút, az érzelmek sodornak,és nem tudjuk mi lesz a vége.

Ezt csak azért írom le, mert még van időd meggondolni mit is szeretnél. Ha belemész bármibe is, könnyen felgyorsulhatnak a dolgok, olyanok történhetnek amire nem számítasz. És főleg ha nem kölcsönös a dolog nagyon fogsz szenvedni. Ha meg kölcsönös, akkor azért. Nagyon-nagyon gondold meg!

Kívánom minden jól sikerüljön!

2015. okt. 31. 11:29
 32/32 anonim ***** válasza:
53%
Ha meg nem fekudtel le vele es mar nem talalkoztok akkor fogd be a szadat es felejtsd el. Nem kell kipakolni a ferjednek , cask azert hogy egesz eletedben majd minden veszekedesnel elhordjon mindenfele szemet q..vanak. nem dolt ossze a vilag es sokszor az oszinteseg cask arra jo hogy a masiknak fajdalmat okozzon. akkor kell elmondani ha boritani akarsz es nem a csaladot valasztod. Ha igen akkor szepen hallgass es ne tedd tonkre azt ami egyenlore meg mukodik. Nem erdekel ha lepontoznak en ilyen szeretos ugyekben akkor latom ertelmet az oszintesegnek ha az ember boritani akar es elmenni. amugy meg nem, mert amit nem tud az ember az nem is faj. en 28 eve vagyok hazas van nemi tapasztalatom hidd el. Ha mindenki minden kis kalandot meg erzelmi vihart raboritana a hazastarsara mar nem lenne egyutt szinte egyetlen par se. a csok meg nem megcsalas, cask kozeledik fele. sok szerencset es foleg ha gyereked is van plane ajanlom a hallgatast. a pasit meg ne keresd tobbet.
2015. nov. 1. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!