19év hűséges házasság után MEGBOLONDULTAM. Be lépet egy idegen férfi az életembe. Érzem, csak az ágyba akart vinni. Ennek ellenére beleszeretem. Megörülök tőle. Mihez kezdjek?
Nos, először is, tényleg nem kell temetni 40 felett sem senkit, jöhet akkor is szerelem, de még mennyire...jóval 40 felett is!
Kérdező, kissé hasonló helyzetbe vagyok, vagyis fordítva, vagy hogy mondjam:)
Én független vagyok, de szerelmem nős ember. Elvileg jól, békében élnek otthon e feleségével, de ennyi. Két éve már, hogy megismerkedtünk és egymásba szerettünk. Mikor elkezdtük, nem tudtuk hogy ilyen nehéz lesz, nem tudtuk, hogy ez lesz belőle, imádjuk egymást, nem tudunk elszakadni, de ő nem akarja a családot sem felrugni, hogy miatta ne más szenvedjen. De a szerelem nem válogat! Így most szenvedünk mind a ketten, de már nincs visszaút, az érzelmek sodornak,és nem tudjuk mi lesz a vége.
Ezt csak azért írom le, mert még van időd meggondolni mit is szeretnél. Ha belemész bármibe is, könnyen felgyorsulhatnak a dolgok, olyanok történhetnek amire nem számítasz. És főleg ha nem kölcsönös a dolog nagyon fogsz szenvedni. Ha meg kölcsönös, akkor azért. Nagyon-nagyon gondold meg!
Kívánom minden jól sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!