Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19év hűséges házasság után...

19év hűséges házasság után MEGBOLONDULTAM. Be lépet egy idegen férfi az életembe. Érzem, csak az ágyba akart vinni. Ennek ellenére beleszeretem. Megörülök tőle. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Többnyire én kerestem. Az érzelem nincs részéről, úgy gondolom.Szenvedély annál több,az érintésé és a csókja jujjj...Most megszakadt a kapcsolat köztünk.Ő nem keres azt mondtam neki nem lehet köztünk semmi.De másképp érzem.Szeretném nagyon ,de félek nem akarom a családom elveszteni.

2015. okt. 30. 09:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
Nyugi, 20-as, majd' mindannyiunk életében volt ilyen, kinél intenzíven, kinél lightosabban...:-)
2015. okt. 30. 10:30
 22/32 anonim ***** válasza:
37%
Legközelebb vigyél magaddal nyelvtankönyvet, ha meglátogatod, és tanuljatok szenvedélyesen.
2015. okt. 30. 10:31
 23/32 anonim ***** válasza:
9%
mivel már csók volt, számomra ez is megcsalas. mondd el a ferjednek szerintem. 19 év után én megbocsatanek
2015. okt. 30. 10:32
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
Hát qrvajo lehet a te házasságod már ne is haragudj! Milyen önámítò pitsa vagy te. Nekem is inkább kamuszagú.
2015. okt. 30. 10:43
 25/32 Költőnő? ***** válasza:
72%
Megdug, ott maradsz család és kapcsolat nélkül. A vágy az csak vágy, erős ugyan, de emberek vagyunk és nem állatok. Te döntesz. A véleményem inkább nem írnám le.
2015. okt. 30. 10:51
 26/32 anonim ***** válasza:
69%
Jaj, ugyan már, nem követett el a kérdező semmilyen egetverő bűnt. Az vesse rá az első követ, aki sose érzett még hasonlót...Én is belezúgtam anno egy pasiba, pedig imádom a férjemet, csak éppen egy kicsit leült a házasságunk, beleszürkültünk a hétköznapokba. Nem történt semmi, használtam a fantáziámat, szerveztem családi programokat, aztán egy reggel úgy ébredtem, hogy ráfeledkeztem a mellettem alvó férjem arcára, és nagyon boldog voltam, hogy ő van nekem...Senkire nem cserélném le, azt kell mondjam, nekem és a házasságunknak is kifejezetten jót tett a történet.
2015. okt. 30. 11:01
 27/32 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem akarod elveszíteni a családodat akkor ne lépj félre!Ennyire egyszerű.Te nem akarsz elválni,ő nem szeret,soha nem lesz közöttetek semmi komoly,pár szexet leszámítva ha úgy döntesz.De ha emiatt elveszíted a családod egy életre bánni fogod.
2015. okt. 30. 13:05
 28/32 anonim ***** válasza:
52%

Aki azt mondja, hogy 20-30 év alatt soha nem jutott eszébe más, az hazudik vagy lila ködben élő tini.

Szerencsére, ő nincs annyira oda érted. Nem is értem, ő nem keres, akkor nem is találkoztok? EZ nem szerelem, csak vágy.

2015. okt. 30. 15:14
 29/32 anonim ***** válasza:
57%

"Van ez így, pláne 40 fölött, még egy (talán utolsó) fellángolás"

Kik írnak ide? 15 évesek? Szerelem jöhet 60 évesen is. Egy 40-est meg nem kell temetni, meg hogy mindenből az uccsó sugarat éli :D

2015. okt. 30. 15:18
 30/32 anonim ***** válasza:
35%
Ajánlanék egy jó könyvet a vívódáshoz: A.J.Christian: Mit keresett Isten a hálószobában? nálam felért egy kisebb megvilágosodással mikor olvastam.
2015. okt. 30. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!