Anyukáddal egy nap hányszor veszekedtek?
Figyelt kérdés
én 13 vagyok és egy nap kár 2 szer is:S2010. márc. 17. 21:07
1/15 anonim válasza:
Hetente 3szor kb. Pl. ma is volt egy. Miért? Mert felhívta őt az osztályfőnököm, hogy "visszaszóltam" a tanárnak. Ennyi miatt.
2/15 anonim válasza:
kettő talán nekem is, bár nem tudom hogy annak szmít-e. Fél óráig nem beszélünk, aztán mintha semmi nem történt volna. Ez veszekedésnek számít? Bocs az offért.
3/15 anonim válasza:
igen nálunk is ilyen van. szerintem ez veszekedés.
ebből van kb heti 1 max 2 :D
4/15 anonim válasza:
elsőnek: miért is szólsz vissza a tanárnak? Ezek szerint nem vetted észre, hogy nem vagytok egyenrangúak.
5/15 anonim válasza:
Huh, naponta akár többször is XD Sose hagyom magam, még akkor is, ha ő az anyukám :P
13/L
6/15 anonim válasza:
Én talán 2-3 évente egyszer. De tényleg nem szoktam veszekedni az anyukámmal padig a szüleimmnél lakok.
21L
7/15 anonim válasza:
Én konkréten vasárnap reggel óta nem beszélek vele. Ha valaki akkor mi tudunk veszekedni...
18/F
8/15 anonim válasza:
Utolsó előtti:
"visszaszóltam".
Mondta a tanár, hogy csináljam meg, én meg mondtam hogy nem tudom.
Ezen így kiakadni?
Akinek meg van 230igazolatlan az meg le se sz@rják!
9/15 anonim válasza:
Már kb. egyszer sem, kinőttem. Ha neki van igaza, belátom, ha meg nekem, akkor ő is belátja, ennyi.13-17 éves korban mindenki azt hiszi, hogy ő sz*rta a spanyoltviaszt. De ez a korral jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!