Min és milyen gyakran veszekedtek a párotokkal és mennyi idő alatt békültök ki utána?
Szia!
Eddig szerencsére még nem veszekedtünk, és remélem ez így is marad. :)
Nagyon változó, talán ahogy az első válaszoló írta, néha naponta, néha hetekig semmi.
Különösebb probléma nincs belőle, vitatkozunk egy sort, aztán lezárjuk és el is van felejtve. Azon szokott leggyakrabban robbanni a bomba, hogy ébredés után kifejezetten nyűgös vagyok - már gyerekkorom óta. Ilyenkor bármibe belekötök.
A férjemmel végül megbeszéltem, hogy amíg nem ittam meg két kávét, addig vegye úgy, hogy nem velem beszél. Így ő se veszi fel a hülyeségeimet, vagy a rázósabb témákkal megvárja a kávékat.
minden nap van valami kis apróbb konfliktus, ami tulajdonképpen normális, hiszen 2 önálló ember véleménye nem mindig ugyanaz.
tányérdobálós veszekedés egy évben max 2x fordul elő.
a békülés könnyen megy, semmi értelme játszani a sértődöttet :)
Mi 3 és fél éve vagyunk együtt, azóta együtt is élünk, 2 éves házasok vagyunk.
Nálunk igazán nagy veszekedések nincsenek, nem is nagyon voltak. Apróbb hétköznapi viták mindig vannak, akkor hangosabban beszélünk, de nem kiabálunk, főleg mióta baba van a házban.
Általában a vita után max. 5-10 perc a duzzogás, tovább képtelenek vagyunk haragudni a másikra. Tegnap is összevitatkoztunk (ő nézte a TV-t- de csak kapcsolgatott-, én meg beszéltem hozzá; nem figyeltem, hogy közben valamit elkezdett nézni, és kb. 10x szóltam neki, hogy figyeljen már rám; na, akkor kicsit összekaptunk), bevonult a fürdőbe, 10 perc után kijött, odajött hozzám, egymásra néztünk, és röhögni kezdtünk. :) Nálunk így oldódnak meg az ilyen viták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!