Min és milyen gyakran veszekedtek a párotokkal és mennyi idő alatt békültök ki utána?
Semmin :) Piszkálódni szoktunk kicsit, de azt is csak viccből. Ha a férjem nem olyan lenne, amilyen, akkor biztos sokat veszekednénk, mert én hajlamos vagyok elveszíteni a türelmem, és akkor vannak olyan megnyilvánulásaim, hogy "Jaj, ne szóljál már bele mindenbe" meg hasonlók, de egyrészt a férjem elég jól tud engem kezelni, mert ezeket nem veszi magára, másrészt már én is jobban tudom magam kontrollálni szerencsére :)
Vitatkozni egyébként szoktunk, de az nem veszekedés, szóval olyankor semmi harag nincs :)
Mi is sokat veszekszünk.. 1 héten 2x is... volt olyan, hogy egész hétvégén durcizott. Apárom hirtelen haragú, makacs, ha olyat mondok, ami neki nem tetszik, akkor ne is mondjam..Van, hogy egész este nem szól hozzám, csak reggel, akkor is megkérdi, miért nem bújtam hozzá. Bocsánatot kérni luxus, ha ő kezdi, akkor is nekem kell bocsánatot kérni.
Hogy mi játszódik le ilyenkor bennem?-megkérdem magamtól, hogy meddig bírom ezt még, vajon boldogok lehetünk e együtt..
ma 07:53-nak
Előtted válaszoló vagyok. Még csak 3 hónapja. De ez nem jelenti azt, hogy ha lett volna olyan pillanat akkor nem veszekedtünk volna, azért is írtam úgy, hogy remélem ez így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!