Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az edesanyam es az ocsem...

Az edesanyam es az ocsem elkoltoztek alberletbe (ugyanebben a faluban), es anyam kozolte mamammal hogy ha en itt maradok nala akkor nem fog fizetni neki semmit hogy o etet! Mamamekkal lakom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ocsemnek mindent megvesz amit akar de nekem, nekem semmit csak huzza a szajat ha nekem kell vennie valamit! en mar nem erzem azt minthogyha a lanya lennek!sak normalis valaszokat kerek!
2015. okt. 27. 22:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%

A nekem semmit nem vesz kijelentest pontositsd.

Tanulmanyaid finanszirozva vannak? Van mindig mit enned? Vannak ruhaid amiket hordhatsz? Van hol laknod?

A gyerektartas nem neked jar plazazni meg ruhara hanem annak aki etet, es a fedelet fizeti a fejed fole.

2015. okt. 28. 07:45
 12/25 anonim ***** válasza:
63%

Még ennyi okoskodó idegesítő "mintaszelülőt"... :D Egy szóval nem írta, hogy plázázni akar, lehet hogy csak egy pólóra gondolt. Szerintem nem is a magán a megvételen van a hangsúly, hanem a kérdezőnek érzelmileg rossz, hogy ilyen vele az anyja+úgy látszik az apja sem áll 100%ig mellette.

Ha az anyának van arra pénze, hogy albérletbe menjen, gondolom nem annyi pénze van, hogy "éppen ne dögöljön éhen".

A rengeted mintaszülő helyében meg nem a kérdezőt piszkálnám, hogy jajj így pláza úgy pláza stb, mert pont az ilyen szülők gyerekei azok, akik titokban csinálnak minden rosszat!!! Mert csinálnak... Csak annyira elvakultak és tökéletességre nevelők vagytok ti piszkálók, hogy észre se veszitek mit csinál valójában a gyereketek.

Egyébként a legjobb megoldás a gyámhivatal!

2015. okt. 28. 08:16
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

na, kösz ezt a leosztást 13-as

egy mintaszelülő

2015. okt. 28. 08:31
 14/25 anonim ***** válasza:
13As vagyok. Őszintén? A te gyereked szerinted soha nem hazudik? nincs titka? nincs olyan titka amit soha nem mondana el neked? pontosan az ilyen elvakult szülők miatt van mindig a baj. Fogadni merek, hogy a te gyereked soha semmit nem mond el, ha valami nagy baromságot csinál. Olyan gyerek pedig nincs, aki nem csinál... Senki se tökéletes
2015. okt. 28. 11:48
 15/25 anonim ***** válasza:

Ismét 13as vagyok. Mivel te mintaszülőnek tartod magad 14es, így ha a gyereked lesz kb 20 éves csinálnék egy kis háttérkutatást :)

Az utolsó nő aki a pofámba vágta hogy ő mintaszülő, tudod hogx járt? A lányával SOHA nem volt semmi baj. Azt se vette észre, hogy már 2 éve pasija van. Betöltötte a 18at és férjhez ment. Most 21 éves a lány. Azóta se beszél az anyjával...

2015. okt. 28. 11:52
 16/25 anonim ***** válasza:

nyugi, 13, viccből írtam a 14-et, ne pattogj már. De itt nem az én életemről van szó - amit teljességgel nem ismersz, és itt nem is lényeges.

Próbáljunk meg visszaevickélni a Kérdezők grandiózus problémájához.

Pl miért költöztek albérletbe? miért maradt a nagymamánál? hol az apa? ezek miért nem gondok a Kérdezőnknek, miért csak az hogy kevesebb lesz a pénz?

2015. okt. 28. 14:43
 17/25 A kérdező kommentje:
hozzateszem hogy nekem nem a penz az elso hanem a csalad de szet van szakadva! mindenki masfele van! erzelmileg rossz a tudat hogy nem szamithatok az anyamra!!!
2015. okt. 28. 16:14
 18/25 A kérdező kommentje:
hozzateszem hogy nekem nem a penz az elso hanem a csalad de szet van szakadva! mindenki masfele van! erzelmileg rossz a tudat hogy nem szamithatok az anyamra!!! de ugy latom van olyan valaszolo aki ezt nem kepes megerteni!
2015. okt. 28. 16:14
 19/25 A kérdező kommentje:
meg amugy sem kioktatast kertem hanem segitseget!
2015. okt. 28. 16:15
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy itt nem a pénzen van a hangsúly???????? Ennyire buta vagy??? Csak példa, hogy a tesónak megvesz mindent, neki semmit+vele nem foglalkozik...
2015. okt. 28. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!