Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarország mely részébe...

Magyarország mely részébe költöznétek, ahol sok munkalehetőség van, falu legyen, szép vidék, közel város és ne is legyen drága a ház?

Figyelt kérdés

2015. okt. 27. 15:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Én meg szeretnék úgy lefogyni, hogy közben ehetek szalonnát meg sacher tortát, és csak napi 10 percet kell sétálnom.
2015. okt. 27. 17:34
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát én is szeretnék :)
2015. okt. 27. 17:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Na jó,akkor legyen ugy a kérdés,h közel a város és egyszerü kisfaluban ahol olcsón tudok házat venni :)Én manikürös vagyok,muszály városban dolgoznom :)
2015. okt. 27. 17:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Minden nagyobb város közelében vannak kisebb települések, faluk, ahonnan 10-20 perc alatt be lehet érni a városba. Mondjuk nem gyalog vagy biciklivel :)
2015. okt. 27. 17:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Hegykő, Fertőd, Balf. Ezek mind Sopron környékén található falvak, a határ mellett közvetlenül. Azaz át lehet járni pár km-re dolgozni pl Parndorfba vagy a környékre. Az ingatlanàrak viszont kicsit sem alacsonyak, sőt az országban az egyik legmagasabbak pont a határ közelsége miatt.
2015. okt. 27. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Sehova se költöznék, pontosan ilyen helyen lakom. Viszont nehéz jó árban ilyen helyen házat venni. Régebbi építésű, kisebb területű, sok felújítást igénylő, megörökölt házat ki lehet fogni 8-12 millióért. De egy viszonylag jó állapotú 80 négyzetméter körüli házat 20 millió alatt nem fogsz kapni.
2015. okt. 27. 18:27
 17/25 anonim ***** válasza:

Mór-Tata-Tatabánya-Környe-Oroszlány-Székesfehérvár mindegyiknek van elég nagy ipari parkja

Győr és környéke szintén elég iparos terület és vannak kis faluk is a környékent

2015. okt. 27. 20:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Nézd! A munkalehetőségek magas száma, a jó környék, jó infrastruktúra mind-mind emelik az árakat.

Plusz, most fellendülőben a piac.

Nekem a falumban óriási szerencsém volt, szabadulni akartak a háztól, így vettem meg hétmillióért.

Viszont felújítandó.

20km a megyeszékhely, jó a közlekedés. A határ hatvan km. manikűrösként csak úgy érvényesülhetsz bárhol, ha van vevőköröd.

Ha most beköltözöl egy 3000lelkes faluba, jó esetben 50 ember vesz igénybe efféle szolgáltatást. Erre van a faluban a JulcsiMarcsi, akit megszoktak, ismernek ovis koruk óta, hozzá fognak járni nem hozzád.

2015. okt. 27. 21:09
 19/25 anonim ***** válasza:
A budai hegyekbe!
2015. okt. 27. 21:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Pl szigetmonostor szép falu is meg nem is közel a város kb 10 km vonattal 30 perc és nem drága de munka csak bp van ja és hajo utal lehet menni egy pici séta vonat stb ;)
2015. okt. 27. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!