Szét vagyok esve! Ebből, hogyan kerülhetek ki?
"elmegyek suliba" Itt magyarul beszélnek?
Sántít.
Ha találtál volna valami, az egyéneden túlmutató célját az életednek, akkor nem lennének ilyen problémáid.
Van akinek ilyen a hit, van akinek a hazaszeretet.
Egy biztos, a fű, meg hasonlók nem ilyenek.
De hogy jársz be a suliba ha nincs angoltudásod?Mit csinálsz tul.képp a suliban?Ülsz a padban,úgy,hogy semmit nem értesz?A többieknek adják le az órát,és te meg gubbasztasz magadban,és SEMMIT nem értesz belőle?Azért a szüleid igazán taníttathattak volna angolra,ha esetleg már előtte valamennyivel tudták,hogy ki fogtok menni angol nyelvterületre nem?
Hú ez így nehéz,ha tényleg nulla a nyelvtudásod.Akkor még messze lehetsz attól,hogy valakivel egy jót beszélgess.
Szüleid mennyit tudnak angolul?Gondolom a munka miatt mentetek ki ugye?
Most még minden új és furcsa..persze h úgy érzed magányos vagy,és igen még jól érzed.Tanulj meg minnél hamarabb angolul,ha az adott országban vagy könnyen elsajátítod!Gondolj bele,hogy ez egy hatalmas lehetőség,h kijutottál az államokba..sokkal több lehetőség és karrier vár rád,mint itthon...elhiheted.
Eleinte nehéz lesz,de egyenlőre csak az alapokat teremtsd meg számodra,h tudj kommunikálni..a többi már jön magától,ne aggódj!
Jó lehet , hogy örült dolog , hogy ezt kiírom ide , de csak , hogy mindenki mindent megértsen!
Otthoni kertes házunk egy nagy nulla, elvette a bank... Szerintem mindenkinek ismerős(űgy értem azért vágja a dolgokat)
Csak anyuék felvettek egy hitelt, aztán egy másikat , hogy azt tudják fizetni és ez csak gyűlt,gyűlt meg minden és először csak a vizet kapcsolták ki, utána az áramot is akarták, de azt már nem vártuk meg, ahelyett , hogy számlákat befizettük kiköltöztünk ide! megspórolva sok-sok pénzt! 15 éves vagyok! És olyan suliba járok ami angol nyelvű , de foglalkoznak olyan diákokkal mint én , csak éppen ük , spanyolok , kaniak fekák meg stb... és olyan órákra tettek be mint, zene,rajz,tesi, és angol! ennyi tehát ez a félév ilyen míg meg nem tanulok egy picit angolul és majd jönnek az egyre nehezebb órák!
A nővérem nem tud kijönni mert , 1, nem akar , de nem azért, hogy megbántson hanem otthon van egy barátja meg levelező suliba jár! (ppppffff... mellékesen hozzáteszem , hogy idegenvezető és varónő szakmája van mégis Kéthelyen dolgozik, cora árufeltöltő és egy videotéka hétvégeken vagy szabadnapokon!) és még így se akar kijönni! :S neten tudjuk tartani a kapcsolatot , meg néha telefonálok is , de... nem vagyok telhetetlen de ha valakit szeretsz semmisem elég! tudom , hogy a fű nem jó, ezért is hagytam abba! azért nehéz volt mert mikor be voltam szívva tényleg minden probléma eltűnt, de aztán visszajöttek... De még most is minden nap felkelve a tükör előtt elmondom magamnak 5x , hogy nem kell anyutól 5 dollár fűre, ha nem kérek pénzt nincs miből megvenni és nincs szívass... de már egyre könnyebb! nemakarok depis lenni , vagy ez már az? nemtudom , hogy hol vagyok... csak annyit tudok , hogy szükségem van egy hatalmas baráti ölelésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!