Elfogadjátok a cigányt a családotokban?
az h roma önmagában nem zavarna, attól lehet tiszteséges, rendes, és szeretheti is nagyon a tesódat, van ismerősöm, aki roma fiú és egy tündér.....családcentrikus, szórakoztató....a romasága a nagy családban, külső jegyekben és a családi összetartásban mutakozik meg....sosem bántanám a származása miatt, ismerek olyan magyart, aki viszont úgy viselkedik, mint egy rossz roma...ha a tesódnak kezdenek undorító szokásai lenni, az azt jelentheti, h a barátja nem feltétlenül jó családból származik
nem szólhatsz bele, mert a tesód úgyis hárítaná, rá fog jönni magától h nem a megfelelő emberrel állt össze....
szóval a kérdésre válaszolva én,ha olyan ember lenne, elfogadnám a roma családtagot
A legjobb barátnőm cigány, de ő rendes, tisztességes, a családja is az, nem olyanok, mint azok, akik alapján általánosítani szoktak az emberek. Úgyhogy ha mondjuk összejönne a bátyámmal, egy rossz szót se szólna senki a családunkból.
A dumáról annyit, hogy a barátnőm is használ roma eredetű szavakat, ez tök természetes, hiszen ebe a népcsoportba született. De ha a kérdező azt érti roma beszéd alatt, hogy a srác minden második szava valami trágárság, akkor én se fogadnám el.
"hogy fogadnák a magyart csak nem neki kellene szégyenkezni!"
A legtöbb cigány nem fogadja el a magyart, és nem attól függ, hogy az illető milyen. Azért kérdeztem, hogy hogy állnak ők a nővéredhez. Lehet, hogy nemsokára ők fogják elüldözni a nővéredet a srác mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!