Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Ariel...

Mi a véleményetek az Ariel névről? Adnátok a fiatoknak?

Figyelt kérdés

Nekem speciel nagyon tetszik, van ilyen nevű ismerősöm is, egyik kedvenc nevem. Viszont vannak félelmeim ezzel kapcsolatban.

Szerintetek nem fognak a kis hableányra asszociálni, amint meghallják, nem fogják kinevetni?

Őszinte véleményeket kérek.

Köszi előre is! :)

2015. okt. 21. 19:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%

Könyörgöm, miért nem lehet valami normális nevet adni egy fiúnak? Én megértlek, kedves kérdező, hogy neked ez tetszik és számodra különleges, de nem te fogsz ezzel a névvel élni, nem téged fognak csúfolni.

Nem akarlak leoltani meg semmi, de én a helyedben biztosan nem adnék egy fiúnak ilyen nevet. :) Lánynak se, nem még hogy fiúnak.

2015. okt. 21. 22:19
 22/30 anonim ***** válasza:
97%

Nekem tetszik, de lánynévként jobb lenne.

Fiúnak nem adnám semmiképp. Érettségiig Kis Hableány lenne a beceneve.

2015. okt. 21. 23:11
 23/30 anonim ***** válasza:
94%
Akit én ismertem, tudtommal sose csúfolták. S 1977-ben született, szóval kis hableány utána jött, meg szerintem a mosópor is.s Shakespeare meg a Biblia (merthogy abban id szerepel a név) kicsit régebbi.
2015. okt. 21. 23:17
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semleges név, és mióta ismerek egy Arielt, igencsak férfias név.

Molnár Ariel magyar salakmotoros.

2015. okt. 22. 09:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek Arielt, a 80-as években született, de őrá rászálltak, amikor megjelent a mosópor, a hableány meg végképp betett neki. Mondjuk így sem lett belőle elmebeteg sorozatgyilkos, de minek kínozni valakit? Az ő szülei se ezt a nevet adnák most már, gondolom, de előre nem tudhatták.
2015. okt. 22. 17:06
 26/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha direkt ki akarsz szúrni szegény gyerekkel, akkor hajrá! De tényleg, gondolj bele, az ő helyében te örülnél neki, ha így hívnának? Ugye hogy nem? Valószínűleg te is haragudnál a szüleidre, igaz?
2015. okt. 23. 17:00
 27/30 A kérdező kommentje:

Értem a negatív hozzászólások okát, nekem is a dolog ezen oldalával van bajom, nem tudom.

Őszintén, nekem nem lenne vele fordított esetben problémám, de ugye ezt előre nem lehet látni.

Egyébként más országokban ez viszonylag elég népszerű név, nemhiába néztem ki. Amúgy szerintem nagyon elegáns, letisztult és szép név.

Biztos nem jó ötlet?

2015. okt. 23. 20:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Én arra szavazok, hogy add, akit én ismrtem, senki nem nézi nőiesnek, én adnám, ha nem lenne ez az ismerős.
2015. okt. 23. 21:34
 29/30 anonim ***** válasza:
58%
van egy csaj ismerősöm akit így hívnak :D
2016. márc. 28. 16:59
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:59

Ugye tudod, hogy fiú név? Kizárt, hogy Magyarországon lány gyerekként engedélyezték a fiú név adását neki...

2016. márc. 28. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!