Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen mentetek férjhez?...

Hány évesen mentetek férjhez? Úgy érzem el vagyok késve.

Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 17:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
32
2015. okt. 19. 18:25
 22/45 anonim ***** válasza:
93%

Anyám 39 évesen jutott el odáig (olyan gyorsan szült, ahogy csak tudott, 40 évesen. voltak körülmények, háború, munka, mire megkapta az állást s a szolgálati lakást, picit benne járt a korban).

Én is 39 vagyok, párom és házam van, de nem vagyok házasodós fajta. Nem igazán vagyok társadalmi lény, nem értem, mire lenne az jó, így valószínűleg kihagyom.

2015. okt. 19. 18:26
 23/45 anonim ***** válasza:
7%

Gondolom, lehetsz kb. 20 éves! :D

Mi 18 éve vagyunk együtt és nem házasodtunk össze és nem is fogunk! És mégis boldogok vagyunk! Ugyanúgy éljük az életünket, mintha házasok lennénk.

Ne akarj már ennyire megfelelni másoknak.

2015. okt. 19. 18:32
 24/45 anonim ***** válasza:
75%
29,De bár me tettem volna. N
2015. okt. 19. 18:37
 25/45 anonim ***** válasza:
17%
ez nem verseny aranyom, és nem osztanak aranyérmet az első helyezettnek.
2015. okt. 19. 18:40
 26/45 anonim ***** válasza:
15%

"És ha így is lesz, hát nekünk legalább volt pár évünk együtt, ami szép és jó volt.

Te mit tudsz felmutatni?:)"

13 éves kapcsolatot házasság nélkül :) Ennyi eszed van.. :)

2015. okt. 19. 18:46
 27/45 anonim ***** válasza:
91%

nem korhoz kell kötni, hanem személyhez. ha megtalaltad azt a személyt akivel el tudod kepzelni a hátra lévő életed, és ő is veled, akkor házasodj.

az ilyen kétségbe esett házasságok, amikor a valaki már annyira férjhez akar menni, hogy hozzá megy az első elérhető férfihoz, azok rosszul szoktak végződni.

persze megfontolt dontesbol született házasság is végezhet csúnyán. de lehetőleg szerelemből hazasodj, ne amiatt mert az összes barátnőd férjnél van.

2015. okt. 19. 18:46
 28/45 anonim ***** válasza:

24 évesen, egy évvel a diplomaosztóm után.

Egy évet dolgoztam, közben megismerkedtem a párommal, aki sok száz km-re lakott tőlem. Egy félév után megkérte a kezem. Rá következő nyáron megesküdtünk, időközben megfogant a kislányunk.

25 évesen szültem, most leszek 26 és már a második gyerkőcöt tervezzük. :)

2015. okt. 19. 19:05
 29/45 anonim ***** válasza:
32
2015. okt. 19. 19:23
 30/45 anonim ***** válasza:
39%

"13 éves kapcsolatot házasság nélkül :) Ennyi eszed van.. :)"

Akkor minek vagy együtt bárkivel is, úgyis szétmentek?! Valaki nem fél a házasságtól, mert eleve nem úgy indul neki, hogy úgyis elválik. Mások meg meg sem merik lépni a házasságot, mint ahogyan te sem. Bár igaz, te úgyis elválnál...:D

2015. okt. 19. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!