Nem látom a fényt az alagút végén. Mit tegyek?
Most lehet mindenki valami borzasztó sanyarú sorsra ítélt ember sorait várta de talán nem olyan súlyos a helyzet. Csak én látom annak, és nem érzem magamat jól a bőrömben.
20 éves lány vagyok és jelenleg nem dolgozom, itthon élek szüleimmel, akiknek egyre nagyobbak a kiadásaik. Munkát folyamatosan keresek de egyenlőre nem jártam sikerrel. Pénzem nagyon kevés, midnen nap félek kérni itthon mert már szégyenlem hogy eltartott vagyok és élősködöm szüleimen mint egy 14 éves.
Ezenkívül folyton magányosnak érzem magamat :( Van barátom, sokat vagyunk együtt viszonylag de annyira szeretem hogy mikor nincs velem nagyon rosszul érzem magamat és nem tudok semmire sem koncentrálni. Ő sokszor nem érti miért jön rám csak úgy a sírás és nem tudja hova tenni a dolgot. Nem vallom magamat depressziósnak, vagy csak nem akarom elismerni. Csak félek mindentől. A jövőmtől hogy mi lesz meg a csalódástól meg mindentől. Éjjelente nagyon nehezen alszom el, rámtör a sírógörcs ha arra ébredek hogy egyedül vagyok már megint reggel. Nem tudok örülni a szép és jó dolgoknak pedig itt lennének körülöttem csak valahogy nem vagyok normális.
Mit kéne tennem? Lehet hogy nagyon kusza amit írtam és megértem ha full hülyének néztek de ha valakinek van valami ötlete azt szivesen várom.
köszi(:
igyekezni fogok mindenképpen, már találtam is sportolnivalót és tanulmányaimra is jobban rá fogok feküdni
remélem nyáron ez eltűnik
Gondold el, ha még 40 éves lennél! Én is így érzek, szar a párkapcsolatom, a gyerekeim már elég nagyok, nem kell őket pátyolgatni. Te vígasztalódj azzal, hogy fiatal vagy és még jobb lesz,előtted minden szép és jó, de én már miben bízzak????
Fel a fejjel! Tanulj! A szüleidnek biztos nem vagy útban, ha jól tanulsz, képzed magad, és bízzunk benne, hogy lesz még itt jobb világ!
helyes!:) jön a jó idő is.. legalább is remélem!xD akkor még könnyebb lesz elfoglaltságot találni! egy kis séta, vagy valami szép természetes helyre elmenni!:) kapcsolódj ki! de persze a tanulást ne hanyagold!:D
megint 19:19-es!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!