Látom a fényt az alagút végén. Most akkor menjek, vagy ne menjek? És mi van akkor, ha csak egy kamion?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 11:08
2/11 anonim válasza:
Keress egy távcsövet... jobb ha biztosra mész, az alagutaknál nem lehet tudni :)
énismeheteksörözniii? :D
4/11 anonim válasza:
Gyere én is megyek...áááá...pufffffffffff
5/11 anonim válasza:
Tudod mit?menj...ha kamion,úgyis megérzed....
6/11 anonim válasza:
Ha az a fény dudál, akkor futás!
7/11 anonim válasza:
ha az alagút vége akkor nem 2 fény pötty lesz hanem 1
8/11 anonim válasza:
figyu,2esetben teljesen mind1,ha a mennybe vezető folyosót látod,akkor már eleve halott vagy, ha kamion, akkor is =D
9/11 anonim válasza:
nem kamion, hanem egy gyorsvonat :)
10/11 anonim válasza:
Már látom a fényt az alagút végén. De miért dudál?
Egyébként én már átéltem azt, amiről sokan beszéltek, h egy sötét alagútban mentek, aztán fényt láttak a végén. Megyek az alagútban majd látok egy fehér fényt kiérek a fényre és a következő pillanatban hozzám szól egy mély férfi hang:
Pillangó utca, az ajtók a jobb oldalon nyílnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!