Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem látom a fényt az alagút...

Nem látom a fényt az alagút végén. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most lehet mindenki valami borzasztó sanyarú sorsra ítélt ember sorait várta de talán nem olyan súlyos a helyzet. Csak én látom annak, és nem érzem magamat jól a bőrömben.

20 éves lány vagyok és jelenleg nem dolgozom, itthon élek szüleimmel, akiknek egyre nagyobbak a kiadásaik. Munkát folyamatosan keresek de egyenlőre nem jártam sikerrel. Pénzem nagyon kevés, midnen nap félek kérni itthon mert már szégyenlem hogy eltartott vagyok és élősködöm szüleimen mint egy 14 éves.

Ezenkívül folyton magányosnak érzem magamat :( Van barátom, sokat vagyunk együtt viszonylag de annyira szeretem hogy mikor nincs velem nagyon rosszul érzem magamat és nem tudok semmire sem koncentrálni. Ő sokszor nem érti miért jön rám csak úgy a sírás és nem tudja hova tenni a dolgot. Nem vallom magamat depressziósnak, vagy csak nem akarom elismerni. Csak félek mindentől. A jövőmtől hogy mi lesz meg a csalódástól meg mindentől. Éjjelente nagyon nehezen alszom el, rámtör a sírógörcs ha arra ébredek hogy egyedül vagyok már megint reggel. Nem tudok örülni a szép és jó dolgoknak pedig itt lennének körülöttem csak valahogy nem vagyok normális.

Mit kéne tennem? Lehet hogy nagyon kusza amit írtam és megértem ha full hülyének néztek de ha valakinek van valami ötlete azt szivesen várom.

2010. márc. 16. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Szia.

Én is 20 éves vagyok, munka nélkül, egyetemre járok,levelezőre.

jövöre végzek, eddig dolg,oztam mellette , irugtak,énis nehezen kérek pénzt(nem állunk jól anyagilag)

találj elfoglaltségot, a párodat meg hagyd, ne hisztizz,inkább főzz neki vmi finomat vacsira:)

nem a világ vége.

nyugi

2010. márc. 16. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Tanulsz valamit?
2010. márc. 16. 19:04
 3/14 A kérdező kommentje:
tanulok továbbképzésen
2010. márc. 16. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a szüleidnek fel se tünik ha kitakaritasz, fözöl és ehez hasonlók ja meh ja mormális vagy nem dühöngsz flegmázol!

Nyugi és lehet beszélmed kellene anyukádékkal hogy őket zavarja-e esetleg!

2010. márc. 16. 19:08
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

akkor koncentrálj arra, minél jobban fejleszd magad.

első voltam

2010. márc. 16. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit bővebben? :)

Mert, ha jó szakmád lesz, akkor átmeneti munkakeresés mellett nem kell annyira aggodnód. Majd, ha végeztél akkor saját lábra állsz, és kész. Ha nem tudsz addig dolgozni; az otthon segítés jó ötlet. Főzz, takaríts, légy hasznos!

Sok sikert az élethez!

2010. márc. 16. 19:09
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
*aggódnod
2010. márc. 16. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

én 16 éves vagyok, és sajnos én is hasonlóan érzek. gondolom abban hogy folyton magányosnak érzem magam, mondjuk az is vagyok... rám is rám jönnek a sirógörcsök folyton! nem tudok örülni semmi jónak. mindig a rosszat látom... és igazából én sem tudom miért... az igaz hogy kisebb koromba is történtek dolgok, illetve az eddigi barátaimban mind csalódtam, igy már nehéz is bizalmamba férkőzni meg nem nagyon járok sehova! mondjuk nincs is kivel, mert mindenki különbözik tőlem itt...meg hát pénzünk sincs, nem élünk valami jó körülmények között és örülök hogy sulira van pénz... a legjobb barátnőm is 250 km-re lakik tőlem, igy nehéz hogy megoldjuk hogy ha kedvünk támad elmenjünk valahova..

én sem tudom a megoldást, pedig sokan próbálnak segiteni, szüleim is, meg haverok is. szerintem, próbáld meg pozitivan tekinteni a dolgokat és ne csak a rosszat lásd meg... a szüleidnek meg nem hiszem hogy aggatnál, esetleg beszéld ezt meg velük... és ne érezd magad magányosnak, örülj hogy van egy barátod aki szeret és te is szereted őt... az hogy néha távol biztos rossz,de azért kilehet birni egy kis külön létet is!:) és tekints pozitivan a jővőbe. örökké nem lehet rossz!:) igaz hogy csupa bizonytalanság, de hát nem volna érdekes az élet ha tudnánk mindent előre. sok sikert!:)

2010. márc. 16. 19:19
 9/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

19:19 - igen ez a baj hogy midnenben a negatívokat vélem csak felfedezni és én is sokat csalódtam már az emberekben

van mikor jó kedvem van nagyon és olyan úgyérzem talán most majd jobb lesz de megint visszaesek :S segítek itthon, hasznossá teszem magamat amennyire tudom

2010. márc. 16. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

igen, ez igy van nálam is! mondjuk mikor jó kedvem van akkor is mindig közbe jön valami ami lerontja! de attól még nem szabad feladni!:) erősnek kell mindig maradni. gondolj bele hogy sokaknak még rosszabb és attól még próbálnak pozitivan tekinteni a jövőbe! te is próbáld meg, persze ez nehéz, de hát manapság már semmi sem könnyü, de ha igy tekintesz a jövőbe, az meglátszik a kisugárzásodon is! és a körülötted lévő emberek is észre veszik rajtad és az hidd el nekik sem jó! próbálj meg kikapcsolódni, ne legyél egyedül, üsd el valamivel az időt. ne legyen idő arra hogy töprengj a rosszon...:)

(másnak könnyü adni a tanácsot, de megtenni nehéz ezeket, sajnos én is tudnám a megoldást, és mégis ilyen vagyok...)

igazából az is nagy baj hogy ez a mai világ hát eléggé rossz, és ezért az ember már nem tudja mire számitson.. de ne hagyjuk hogy a sorsunk irányitson minket, hanem irányitsuk mi a sorsunkat!:)

19:19-es voltam

2010. márc. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!