Szerintetek 1,5 honap utan nagyon korai hazassagon es kozos jovon gondolkozni?
Nem vagytok mar gyerekek.
Amugy gondolkodni soha nem korai semmirol.
Ugyan...3 hónap után kérte meg a kezem a párom. Megismerkedésünk után 9 hónappal összeházasodtunk. Ennek 20 éve...
Más meg 15 év együttélés után akar papít és egy év múlva válik.
Csak tőletek függ, jó ötlet-e; és csak rajtatok múlik, mi lesz belôle.
Mi 2 hónap után költöztünk össze egyetemistaként és akkor tudtam, hogy majd úgyis ő lesz a férjem és beszélgettünk róla, hogy majd egyszer.
Tényleg ő lett a férjem, viszont jó 2,5 éve együtt voltunk az esküvőkor.
A második randin beszéltük ezt meg a nejemmel. Én 24 voltam, ő csak 20 éves. A szerelem nagyon nagy volt. Abban az évben össze akartunk házasodni, de csak eljegyzés lett más okok miatt, az esküvő 3 évvel később történt. Már 18 éve vagyunk házasok, 3 gyerekkel.
Nem korai, ha elég erős a szerelem!
46/F
Ez kortól függetlenül is nagyon kevés idő.
Ennyi idősen már tudhatnátok mindketten, hogy ez a kezdeti őrülten nagy szerelem csak egy gyufaszák fellobbanása, és a következő években az idő előre haladtával jócskán alább hagy majd a lángolás.
A legtöbben azért válnak el véleményem szerint, mert olyan hülyék hogy a szerelmes időszakban házasodnak össze, majd amikor az alább hagy fogalmuk sincs hogy mit keres mellettük a másik és miért ment hozzá. A szerelem nem életre szól. A szeretet, a megbecsülés, tisztelni a másikat a kitartásáért, odaadásáért, leleményességéért, elköteleződéséért, stb... Legjobb barátnak lenni a valóban jóban és rosszban. Ne ez kell a házassághoz.
Bocsánat hogy hosszúra nyúlt. Nézz a kapcsolatotok mögé, ha ez csak egy nagy szerelem akkor ne házasodjatok össze. A többit meglátni meg sokkal több idő kell, még alig éltetek át együtt valamit. Gondolom még csak jót... Gyerekes amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!