34 hetes vagyok, nemrég kezdtem azon gondolkozni hogy szülés után mivel védekezzünk a párommal. 20 évesen korai a spirál?
Tudom hogy ez nem éppen a gyerekvállalás kategória, de azoktól szeretnék tanácsot kérni akik már szültek.
34 hetes vagyok, nemrég kezdtem azon gondolkozni hogy szülés után mivel védekezzünk a párommal. Óvszert egyikünk sem szereti, gyógyszer mellett lettem terhes szóval gondolom megértitek h nem igazán bízom benne.Szeretnénk majd kistesót a fiúnknak, de majd 3-4 év múlva. Vmi tanács?
SZia!
Nekem spirál van fent,de én ugy tudom(legalábbis az orvos mondta nekem),hogy vagy 35 év felett rakják fel,vagy ha már van 3 gyereked.(nálam az utóbbi után)
Szia!
Tudom nem idevág, de megkérdezhetem melyik gyógyszer mellett estél teherbe? És rendesen szedted?
Csak mert én már nem szeretnék kistesót és gyógyszert szedek.
Köszi
A spirál nem korfüggő.Csak már szülő nőknek teszik fel.
Nekem évekig volt,nagyon meg voltam vele elégedve.És ha már nem akarok több babát akkor ismét lesz.Nagyon sok féle van,kérdezd meg a nőgyógyászodat.De elvileg a szülés utáni 6 hetes kontrollon,úgyis beszélni fogtok róla!
szia!
bocs az offért,de én is gyógyszer mellett estem teherbe,pedig rendesen szedtem.én a yadinet szedtem.
hello!
az én barátnőm 16évesen szült és 18 évesen felrakatta a spirált,de miután 33évesen kiszedette azonnal teherbe esett,pedig nem számolt azzal.Szóval csak ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!