Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 34 hetes vagyok, nemrég...

34 hetes vagyok, nemrég kezdtem azon gondolkozni hogy szülés után mivel védekezzünk a párommal. 20 évesen korai a spirál?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez nem éppen a gyerekvállalás kategória, de azoktól szeretnék tanácsot kérni akik már szültek.

34 hetes vagyok, nemrég kezdtem azon gondolkozni hogy szülés után mivel védekezzünk a párommal. Óvszert egyikünk sem szereti, gyógyszer mellett lettem terhes szóval gondolom megértitek h nem igazán bízom benne.Szeretnénk majd kistesót a fiúnknak, de majd 3-4 év múlva. Vmi tanács?

2009. márc. 11. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

SZia!

Nekem spirál van fent,de én ugy tudom(legalábbis az orvos mondta nekem),hogy vagy 35 év felett rakják fel,vagy ha már van 3 gyereked.(nálam az utóbbi után)

2009. márc. 11. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudom nem idevág, de megkérdezhetem melyik gyógyszer mellett estél teherbe? És rendesen szedted?

Csak mert én már nem szeretnék kistesót és gyógyszert szedek.

Köszi

2009. márc. 11. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

A spirál nem korfüggő.Csak már szülő nőknek teszik fel.

Nekem évekig volt,nagyon meg voltam vele elégedve.És ha már nem akarok több babát akkor ismét lesz.Nagyon sok féle van,kérdezd meg a nőgyógyászodat.De elvileg a szülés utáni 6 hetes kontrollon,úgyis beszélni fogtok róla!

2009. márc. 11. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is 20 évesen szültem (másfél éve), nekem nem rakták fel. Azt mondták, majd a második után, mert még fiatal vagyok.
2009. márc. 11. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

bocs az offért,de én is gyógyszer mellett estem teherbe,pedig rendesen szedtem.én a yadinet szedtem.

2009. márc. 11. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
ha gondolod írj privit,én is 20 vagyok ,nekem egy éves a babóm
2009. márc. 11. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:

hello!

az én barátnőm 16évesen szült és 18 évesen felrakatta a spirált,de miután 33évesen kiszedette azonnal teherbe esett,pedig nem számolt azzal.Szóval csak ügyesen!

2009. márc. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!