Szerintetek is bunkóság volt tőlem, hogy följelentettem anyám pasiját?
Vitatkoztunk, és fölpofozott. Elestem és fölrepedt a szám. Még aznap megtettem a följelentést. Anyám azóta szóba sem áll velem, azt mondta hogy tehettem ilyet, hogy lehetek ennyire bunkó, hogy följelentettem?
Szerintetek kinek van igaza?
" hogy 20 éves vagyok, külön élek. Viszont a ház félig anyu nevén van, de ő elköltözött ehhez a barátjához. És azért jöttek most haz"
Nos, értelmező olvasás, ugye.... De persze biztos, hogy valami másik ingatlanról beszél, ugye.
Feljelentetted?!
Viccen kívül, minden tiszteletem a tiéd. Van tartásod, önuralmad, és higgadtan tudsz cselekedni.
Én hasonló esetben valószínűleg kibeleztem volna.
Csatlakozom azokhoz, akik azt írják, hogy néhányan nem tudnak olvasni vagy nem figyelnek a kérdező által közölt részletekre.
A kérdező nem egy vita hevében kapott egy pofont, hanem a pofozkodás célja az volt, hogy egyezzen bele az eladásba. Nem kis részben a pasas hasznára. Konzultáljatok egy büntető ügyekkel foglalkozó jogásszal vagy egy rendőrrel! Ez már nem egyszerűen könnyű testi sértés, itt már zsarolás, fenyegetés, nyereségvágy stb. is van.
A közös tulajdon megszüntetése nem ilyen egyszerű, ahogy írta valaki, aki egyébként szintén nem figyelt arra, hogyan is lett a kérdező tulajdonos.Az özvegyi jogú haszonélvezettel csak az ingatlan használatából zárhatja ki az anya a lányokat, a tulajdonjogukat ez nem érinti.
Kérdező! Jól tetted a feljelentést.
Ami a zárcserét illeti. Anyukádat nem akadályozhatod meg a bejutásban a tulajdonába. Használati megosztásban megegyezhettek és akkor a te birtokrészedet lezárhatod.
Anyukád viszont a legjobb úton halad a kiforgatottság felé. Nem tudom mitől fog kinyílni a szeme, ha attól nem történt meg, hogy a ház eladása kapcsán ez történt veletek.
Egyébként, tényleg: miért nem mész bele az eladásba? Fogd a pénzt és indulj el vele a saját utadon. Édesanyád meg szépen kanalazza be, amit főzött. Ez is lehet egy megoldása a problémának. Más tészta, hogy később hozzád fog futni, hogy segíts rajta.
azért amellett is elsiklunk, hogy egy férfi meg üt egy nőt...
kevesebb undorító dolgot tudok ennél mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!