Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is bunkóság volt...

Szerintetek is bunkóság volt tőlem, hogy följelentettem anyám pasiját?

Figyelt kérdés

Vitatkoztunk, és fölpofozott. Elestem és fölrepedt a szám. Még aznap megtettem a följelentést. Anyám azóta szóba sem áll velem, azt mondta hogy tehettem ilyet, hogy lehetek ennyire bunkó, hogy följelentettem?

Szerintetek kinek van igaza?

2015. okt. 13. 18:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
100%
ha mégis úgy alakul a dolog (mert jogilag alakulhat), hogy el kell adni a házat, arra nagyon ügyelj (és jó, saját (!) ügyvéded legyen: hogy a fele pénz a te számládra menjen. Nehogy egybe fizesse a vevő ki az anyukádnak, mert soha nem látod viszont azt a pénzt.
2015. okt. 18. 00:56
 92/109 A kérdező kommentje:
Amíg élek, az a ház nem lesz eladva! Költözzön el, ha akar, csináljon azt a részével amit akar, de engem mért kell megfosztani tőle??
2015. okt. 18. 09:53
 93/109 anonim ***** válasza:
22%
Azért ez a kijelentés jó nagy adag butaságot vagy alnaivsagot takar, kérdező. Ha el akarja adni, akkor eladja. Ha szerencséd van, akkor olyannak, akinek csak befektetés, ha nincs szerencséd, akkor olyannak, aki használni is akarja. Legrosszabbkor esetben pedig mint már jó párszor leírás, árverés lesz a vége. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor hajrá, vedd meg te a részét -a törvény szerint úgyis elővételi jogod van rá- és már meg is van oldva a probléma.
2015. okt. 18. 10:32
 94/109 A kérdező kommentje:
De én miből tudnám megvenni az ő részét? Nekem nincs annyi pénzem! :(
2015. okt. 18. 10:35
 95/109 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk elmehetsz a bankba és utána nézel, hogy az 50%tulajdonjogodra vehetsz e fel hitelt.
2015. okt. 18. 10:37
 96/109 A kérdező kommentje:
Én kölcsönt nem veszek fel, az ki van zárva! Nem fogok adósságokba keveredni!
2015. okt. 18. 10:51
 97/109 anonim ***** válasza:
41%
Ehhez mit szólsz: hitelt veszel fel, amiből kivásárolod a tulajdonrészt, majd kiadod az egész házat bérbe, így a hitelre nincs gondod, és tiéd a ház. Én jobbat nem tudok.
2015. okt. 18. 10:59
 98/109 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most megvárom mi lesz a következő lépés, mert elég nagy a csend..
2015. okt. 18. 11:01
 99/109 anonim ***** válasza:
26%
Komolyan, ez mar óvodás szint, amit előadsz. Nem akarod eladói, nem akarod megvenni, ugráló mindenki, ahogy te akarod. Hány éves vagy, 12? Ülj csak nyugodtan akkor a popsidon és majd lesz valami. Végül is van pár lehetőség. Anya oda költözhet a pasival és szépen kikeszitenek idegileg. Akár rá is irathatja a hazreszet, akár haszonélvezeti jogot is adhat neki. De lehet, hogy csak Kolompar családot költözteti oda 8-10 fővel mint szivesseg lakashasznalokat. A saját részével konkrétan azt csinál, amit akar.
2015. okt. 18. 11:02
 100/109 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, szerintem teljesen jól látod, és helyesen is cselekszel. Most a legbölcsebb kivárni, hogy mi fog történni...
2015. okt. 18. 12:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!