Szülők! Ti elengednétek este moziba a 13éves fiatokat/lányotokat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 11:07
11/29 anonim válasza:
Én elengedném mondjuk pénteken vagy szombaton egy 7 órási moziba (max), de fél 9-kor ott várnám a bejárat előtt. :( Mégha ez neki ciki is...
12/29 anonim válasza:
Egyedül nem, csak felnőtt kísérővel. attól is függ, mennyi az az este?
13/29 anonim válasza:
Anno nálunk ezek úgy működtek, hogy apám elmagyarázta, hogy mik lehetnek a következmények (nem fenyegetett) és enyém a döntés.
Csak bizalom kérdése, amit akár el is lehet játszani, lehet dönteni.
14/29 anonim válasza:
Csak felnőtt kisérettel, és csak hétvégén.
15/29 anonim válasza:
Szia!
Ez attól függ, hogy hol a mozi (10 percre vagy minimum 1 órás bkv-zásra), kivel menne és mikor kezdődne a film.
Üdv!
16/29 A kérdező kommentje:
10 órakor akarnak menni és mire beérnek 1 óra
2010. márc. 16. 12:14
17/29 A kérdező kommentje:
éjjel 1ig tart a film
2010. márc. 16. 12:14
18/29 anonim válasza:
Szia!
Ebben az esetben, nem.
Üdv!
19/29 anonim válasza:
Max, ha jó fej vagy és hozod viszed a gyereked.
Egyébként kilőve.
20/29 anonim válasza:
Most, hogy írtad, hogy mikor kezdődne és végződne a film, nem engedném. Én azt hittem 8 órásira mennének, nekem már az is este. :) Hajnal 1-ig 13 évesen még nem kellene kimaradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!