Kinek nincsen saját szobája? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Nekem a szüleim elváltak és elköltöztünk.én anyukámmal maradtam és tudom nincsen pénzünk nagyobb házat venni..de nagyon rossz így.Egy a barátommal sem tudok együtt aludni meg azért 16 évesen a saját anyámmal aludni..nem jó dolog!2010. márc. 15. 22:18
21/24 anonim válasza:
16 évesen nem égetően szükséges együtt aludni a "pasiddal"...
22/24 anonim válasza:
Én egy évig laktam anyuval egy szobában, sőt, egy ágyban is aludtunk, mert nem volt pénz másra. Akkor 17 éves voltam, a szexuális életemet pedig igyekeztem nem otthon élni (sikerült)
Szóval, leeht, hogy nem jó dolog, de fogd fel, hogy most ez van. Majd idővel lesz saját szobád.
23/24 anonim válasza:
16 éves koromig a nagyszüleimmel laktam egy szobában..
24/24 anonim válasza:
én is ismerek egy lányt, aki még 19 évesen is anyukájával 1 szobában lakott, mert nem volt pénzük nagyobb albérletre.
ez van, örülj hogy van egy anyukád aki szeret, és van házatok, ahol lakhatsz. ilyenkor mindig gondolj bele abba, h vannak emberek, akiknek még ez sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!