Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek nincsen saját szobája?...

Kinek nincsen saját szobája? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
Nekem a szüleim elváltak és elköltöztünk.én anyukámmal maradtam és tudom nincsen pénzünk nagyobb házat venni..de nagyon rossz így.Egy a barátommal sem tudok együtt aludni meg azért 16 évesen a saját anyámmal aludni..nem jó dolog!
2010. márc. 15. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Soha nagyobb problémád ne legyen az életben!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 15. 22:58
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Szia. Én 22 éves vagyok, és nem volt soha külön szobám, meg nem is lesz már. Hugom van, és mindkettőnknél nagyon kellemetlen, hogy nem tudjuk a párunkat elhívni csak nagyon ritkán :( Főleg párom előtt szégyellem, pedig tudom nem olyan ember, hogy lenézne emiatt. A házunk is kicsi, fürdőszoba, konyha, szüleim szobája, meg egy előtér ahová belépünk. Ez van.
2010. márc. 15. 23:00
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Nekem kb. 16 évesen lett külön szobám.

Előtte egy szobában voltam anyukámmal és apukámmal.

Szörnyű volt, nem tudtam normálisan átöltözni sem meg semmit. A többiről ne is beszéljünk. Éjjel csomószor sírtam :(

Szerencsére már van külön szobám.

2010. márc. 15. 23:01
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
nekem 18éves létemre nincs külön szobám. nem tudom áthívni a barátaimat, páromat. fantasztikus. de lesz munkám és albérletbe költözöm, hogy legyen végre saját életem.
2010. márc. 15. 23:03
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Nekem csak 12 éves koromig nem volt saját szobám, addig közös szobánk volt a nálam 3 évvel fiatalabb öcsémmel. De nem tudom, nekem az addig olyan természetes volt, hogy hát gyerekek vagyunk, közös szobánk van. Csak az volt idegesítő, amikor én már suliba jártam, öcsém meg még nem, és amíg tanulni próbáltam, addig ő kisautózott, elég hangosan. De különben állati jókat hülyéskedtünk, én szerettem. Amikor 12 lettem, akkor mentünk külön szobába, mert anyuék felszámolták a hálószobát, vettek kinyitható kanapét, és nappali lett éjjelre a hálószobájuk, öcsémé meg anyuék régi hálószobája.

Azóta szinte mindig volt külön szobám, leszámítva amikor fél évig albiban laktam, és szobatársam volt, azt nem szerettem, bár nem sokat volt otthon a csaj. Meg amikor a kisfiam megszületett, akkor egy darabig (egy évig) egy szobánk volt csak, az sem volt túl élvezetes, mert amikor már nem volt olyan nagyon picike, akkor már minden nyikkra felébredt, arra is, ha fordultam az ágyban.

2010. márc. 15. 23:09
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
25éves lány vagyok hugommal vagyok egy szobába,egész jól kijövünk de azért jó lenne egy saját szoba ami csak az enyém lenne:S:)
2010. márc. 15. 23:21
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ca. 20 éves koromig volt közös szobám az öcsémmel. Jól megvoltunk.

Szülővel (szülőkkel) egy szobában 14 éves kor felett már tényleg nem túl kellemes lehet.

2010. márc. 15. 23:26
 18/24 anonim válasza:
71%

Én 22 éves lány vagyok, nekem sem volt sosem külön szobám. Két szobás lakásunk van, mi megkaptuk öcsémmel a nagyobbik szobát, ő 18 éves. Szerintem elég jól ki lehet bírni így, pedig nem vagyunk épp a "legjobb" testvérek. Régebben elég sokat veszekedtünk, főleg a számítógép miatt, de ez megoldódott, mikor kaptam egy laptopot. Néha persze jó lenne egy saját szoba, főleg mikor bömbölteti a zenét, de valahol örülök, hogy nincs, mert nem lenne jó olyan magányosan. Meg igazából néha eléggé félek egyedül a sötétben, tudom röhejes, de hát ez van.

Annyiból szerencsém van, hogy nálunk nem gond az ott alvásos dolog, mert mindkettőnknek kihúzhatós ágya van, és ráadásul a barátom, öcsém legjobb haverja. De így is én alszom nála gyakrabban, mégiscsak jobb kettesben.

Azért szülővel biztos más lehet közös szobában, arról sajnos nincs tapasztalatom.

2010. márc. 15. 23:34
 19/24 anonim ***** válasza:
83%

A nagybátyámék 29 és 33 évesek, és egy 16 nm es szobában laknak az anyjáéknál..

Beteges.....

2010. márc. 15. 23:50
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
18/f vagyok 14 éves húgommal élek egy szobában. Szűkösen de kellemesen megvagyunk kijövünk egymással, jövőre mindketten kollegisták leszünk (ő középsuliba másik városba megy, én meg ugye egyetem) szóvalnincs nagy gond már, de mióta megszületett osztozunk mindene és nagyon jól megértjük egymást. Abszolút nem teher, férfiúi dolgomat pedig barátnőm szobájában élem ki 2 km-mel arrébb. : )
2010. márc. 16. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!