Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
ha a családtagok meztelenkednek egymás előtt. még azonos neműeknél szerintem elfogadott, de... normális az, hogy egy huszonéves lány és az apja, vagy egy huszonéves pasi és az anyja meztelenül látják egymást??? egyik ismerősömnél így van otthon. teljesen ledöbbentem, amikor mondta! :O2010. márc. 15. 20:59
11/19 anonim válasza:
Szerintem gáz, mert engem nem így neveltek, de ha ők kiskoruktól így vannak, akkor ott ez a normális. Szép lehet a fűtésszámlájuk.:)
12/19 anonim válasza:
Utolsó, mert téged kiskorodban ruhába fürdettek?
13/19 anonim válasza:
Meztelenül nem járkáltunk egymás előtt, okos
14/19 anonim válasza:
Amúgy ovis koromban én is fürödtem apuval, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. L/22
15/19 anonim válasza:
Ha a kádban mesztelenül lát, akkor a nappaliban sem fest másképp, okos! Kisgyerekeknél meg nem gáz, sokan a strandon is úgy vannak.
16/19 anonim válasza:
De itt huszonévesekről van szó! Az azért nem ugyanaz, mint egy kisgyerek a strandon, okos
17/19 anonim válasza:
én majdnem hanyatt estem mikor legelőször láttam,hogy párom(25/F) zuhanyzás után egyszál semmiben vacsizott velünk...
utána lettem felvilágositva,hogy ez náluk megszokott,csak miattam van norálisan felöltözve mindkét szülő,ő nem,őt ugyis látom ruha nélkül...
(nálma meztelenül vagyunk,de csak ketten a lakásban,az normális)
na de a szülei előtt???
nem vagyok prűd,anyám előtt énis átöltözök,de már a 8 éves kisöcsém se kerül elém ruhátlanul:D
22/L
18/19 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális dolog.
Nálunk megszokott hogy nem vagyunk szégyenlősek,kizárólag családon belül.
Mindenki lát mindenkit meztelenül,semmi különös nincs benne.
Persze nem meztelenkedünk egész nap.
26/L
19/19 anonim válasza:
Egy családon belül teljesen normális szerintem. Mi is sokat vagyunk otthon meztelenül a napi tennivalókat is úgy végezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!