Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
ha a családtagok meztelenkednek egymás előtt. még azonos neműeknél szerintem elfogadott, de... normális az, hogy egy huszonéves lány és az apja, vagy egy huszonéves pasi és az anyja meztelenül látják egymást??? egyik ismerősömnél így van otthon. teljesen ledöbbentem, amikor mondta! :O
2010. márc. 15. 20:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
nudisták... naés?
2010. márc. 15. 21:07
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
Ebben a mai "szabad" világban,már nem lehet eldönteni,hogy mi a normális és mi nem.Szerintem sem erkölcsös dolog mezítelenül rohangálni a családtagoknak egymás előtt.Én a férjem előtt sem mutogatom magam,nem vagyok prűd,de ha minden helyzetben látna ruha nélkül,azt gondolom nem lenne annyira izgalmas az ágyban.:)
2010. márc. 15. 21:08
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Nálam ez nem normális..én szégyenlős vagyok.. de ki hogy..

18/L

2010. márc. 15. 21:09
 4/19 A kérdező kommentje:
amúgy egy teljesen átlagos családról van szó, ezért is lepődtem meg. nem annyira szabadszelleműek, hogy ezt kinézzem belőlük.
2010. márc. 15. 21:11
 5/19 anonim válasza:
69%
na akkor elég durva, hogy így kívülről konzervatívnak tűnnek. :D szerintem elég fura, de kinek ez kinek az tetszik. ha jólesik nekik. csak meztelenkedjenek :)
2010. márc. 15. 21:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem látják egymásban az ellenkező neműt.
2010. márc. 15. 21:19
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha családon belül történik akkor nem ha egy kívülálló előtt akkor furcsa! Ez velem is megtörtént és én is úgy éreztem,hogy gáz!
2010. márc. 15. 21:21
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

én szégyenlős vagyok.

amúgy:

valamelyik nap öltöztem és apukám pont beakart nyitni..én meg mondtam h ne mert öltözöm.erre a reakció: "mintha nem én töröltem volna a szaros seggedet":D

2010. márc. 15. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Én nem tartom normálisnak, még a paradicsomban is használtak legalább egy fügefa levelet.
2010. márc. 15. 21:27
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
A szüleire, meg a gyerekeire úgy sem "úgy" néz az ember. Szerintem eléggé ismerik a saját gyerekük testét, pl mikor orvoshoz vitték, stb. Az anyja nem úg fogja nézni, hogy milyen kis farkad van kisfiam:D
2010. márc. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!