Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet tűrni? Mi az a...

Meddig lehet tűrni? Mi az a pont, amikor azt mondod, hogy elválsz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
amikor mar nem vagyok boldog,es ellegem van mindenbol,ami osszekot azzal a ferfival,es mar nem birom tovabb csinalni azt a kapcsolatot,mert mar belebetegedtem idegileg,na akkor elvalok!En ezt tettem 2hete!22/L
2010. márc. 15. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Tűrni? Egy perig se kell tűrni.

ha a kompromisszum tűréssé válik abban a pillanatban szét kell válni

2010. márc. 15. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem jövünk ki egymással, elmúlik a szerelem, megcsal, ver, megaláz vagy unalmassá válik az egész és úgy érzem jobb lenne nélküle akkor jöhet a válás.
2010. márc. 15. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy 5 éves élettársi kapcsolatot rúgtam fel, mert már nem éreztem szerelmet, sőt már szeretetet sem. Csak kényszerből volt köztünk szex is. Egyáltalán nem kívántam, sőt a vége felé már attól is kirázott a hideg, ha hozzámért. Ennek a hátterében sok minden állt. Sorozatosan megcsalt és 2 évig én tartottam el, mert az ő pénzét elgépezte. Kifizettem a jogosítványát is, mert 30 éves létére nem volt annyi pénze, hogy azt megoldja. Hát nem bántam meg, hogy vége lett! azóta megtaláltam az igazit, férjez mentem és nagyon boldog vagyok már 5 éve.
2010. márc. 15. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyerekek is megsínylik a köztünk lévő negatívumokat,+ amit az előzőek is írtak....
2010. márc. 15. 20:17
 6/8 A kérdező kommentje:
A gyerekek nem éreznek semmit ebből,én sajnos még mindig szeretem,de már idegileg kikészített. Nem tudom meddig tűrhetek,nem merem feladni.
2010. márc. 16. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért kéne tűrni? Kényszerít rá valaki? A te döntésed. Addig érdemes maradni, amígy összességében jobb a helyzet, mint lenne, ha elválnál.
2010. márc. 16. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor már gondolkodni kell a váláson, illetve legalább a különélésen, amikor a másik lehúz a mélybe, a mondatai nem előre visznek, hanem folyamatosan megbántanak. Viszont még ilyenkor is érdemes megpróbálni a problémák és sérelmek megbeszélését, de csakis higgadt hangnemben. A férfiak ugyanis a kiabálással előadott mondanivalót nem értik meg, csak arra figyelnek, hogy milyen a hangnem...

Tűrni semmit sem kell, de mindig el kell gondolkodnunk azon is, hogy mi mit csinálunk rosszul, mert általában minden probléma két emberen múlik. Még akkor is, ha az egyik jóhiszeműen jár el, és a saját hibájáról nem tud.

2010. márc. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!