Családi kirándulásra meghívnád a gyereked barátnőjét?
A gyerek sem gyerek már, 21 éves. MEghívnád a 2o éves barátnőjét? Egy külföldi nyaralásról lenne szó.
VAgy egyszerűen nem is hoznád szóba...3 éve vannak együtt.
HA meghívnád mindent fizetnél vagy csak részben?
Igazatok van. Meghivás és elhívas között valóban van különbség...ha elhivnánk és egy részét fizetnénk szerintem az is érthető...(nem engedhetem meg sajnos az egészet anyagilag...)
Ez egy előre eltervezett több személyes buszos kirándulás lenne, felesleges a vita:)
Szia!
Szerintem hívd el, de ne hívd meg! Én például nem is fogadnám el, ha a párom szülei fizetnék a teljes utam (bár erre sosem lesz példa,sőt együtt nyaralásra sem :) Mi pár éve belföldön voltunk nyaraltunk egy házban, és mivel kocsival mentünk elhívtuk a barátomat is, úgyhogy a benzinpénzbe nem kellett beszállnia, mert mindegy hogy 3an vagy 4en ülünk-e a kocsiban, a szállással és a kajával is hasonló volt a helyzet, egyedül a fürdőbelépőjét kellett állnia, de azt megoldotta üdülési csekkből. Nálatok azért más a helyzet, mert a buszos nyaralásnál, teljes árat kéne kifizetnetek plusz egy személynek. Lehet, hogy a lány is kínosan érezné magát. Szerintem fizesse ki magának (pl. vállaljon nyári munkát), vagy a szülei segítsenek neki ebben. Persze ha annyira jól álltok anyagilag, akkor mondjátok meg neki, hogy szeretnétek ha veletek tartana, és ez neki semmibe nem kerül :) Szerintem az lenne a legjobb, ha megadnátok neki a lehetőséget, hogy veletek utazzon, de annak függvényében döntsön, hogy tudja-e állni a saját részét. Ha nem akkor egy hetet külön is kibírnak :) 21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!