Családi kirándulásra meghívnád a gyereked barátnőjét?
Figyelt kérdés
A gyerek sem gyerek már, 21 éves. MEghívnád a 2o éves barátnőjét? Egy külföldi nyaralásról lenne szó.
VAgy egyszerűen nem is hoznád szóba...3 éve vannak együtt.
HA meghívnád mindent fizetnél vagy csak részben?
2010. márc. 15. 19:20
1/23 anonim válasza:
Igen meghívnám. Fizetni meg csak részben fizetném. Pl attól függ mivel mentek? Autóval? Akkor pl a szállást kéne fizetnie, kaját utat állnám. Repülővel? Akkor attól függ mi a drágább. Sajnos módomban nem áll, hogy mindent fizessek helyette, de ha telne rá természetes fizetném, de így marad ez, hogy adok is meg nem is:) Persze nálad attól is függ, hogy mennyire bírod:) De szerintem mindenképp hívjad meg, max mondd azt, hogy fizetni sajnos nem tudod, de biztos a fiad is nagyon örülnek ennek a gesztusnak, hogy a barátnőjére is gondoltál:)
2/23 anonim válasza:
Én meghívnám! 3 éve vannak együtt, elég sok idő, ismerhetitek már egymást. Ha a fiamét fizetem, akkor az övét is kéne. Bár lehet, hogy az már sok lenne,mindenesetre megbeszélném velük.
3/23 anonim válasza:
Apámék meghívták szó nélkül a tőlem 4 évvel idősebb barátnőmet görögbe. Akkoriban voltunk 2-3 éve együtt, mindent fizettek a szüleim. Az már más kérdés, hogy a lány apja fél évig nem beszélt a lányával ez miatt.
4/23 anonim válasza:
Megkérdezném a gyerekemet, hogy ő szeretné-e, hogy velünk jöjjön a barátnője is. Ha igen, meghívnám. Hogy mit fizetnék neki, az attól függ, hogyan utazunk. Ha irodánál fizetjük be, akkor természetesen fizesse a saját részét, vagy ha még nincs keresete, állják az ő szülei! Ha viszont autóval megyünk, apartmanban itthonról vitt alapanyagból főzőcskézünk, akkor biztosan nem kérnék ezért külön pénzt tőle, hiszen nekem sem kerül többe attól, hogy ő is jön.
5/23 anonim válasza:
Igen meghívnám. Hogy mit fizetnék neki? Hát az anyagiaktólfügg. Ha megtehetném,akkor igen fizetnék neki. De pl. ha már nagyon nehéz lenne kifizetnem, mindenképpen valami kompromisszumot kötnék vele.
6/23 A kérdező kommentje:
értem...
buszos kirándulás apartmanba...
a lány egyetemista...
köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 15. 19:34
8/23 anonim válasza:
meghívnám, mert a "gyerek" is szívesebben jönne, meg ők már azért egy párnak számítanak....a fizetés dolgot megbeszélném a fiammal, h v ő fizesse (ha belefér neki)v a lánynak mondja h ennyibe kerülne...nem ciki főleg ebben a gazdasági helyzetben.....
9/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazatok van! Ez így lenne korrekt.
2010. márc. 15. 19:35
10/23 anonim válasza:
ma 19:28 vagyok.
nálunk is buszos téma volt, gondolom ez még nem vágta földhöz apámékat. Bár nálunk kivételesen jó a viszony a szülőkkel, oda vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!