Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi kirándulásra meghívnád...

Családi kirándulásra meghívnád a gyereked barátnőjét?

Figyelt kérdés

A gyerek sem gyerek már, 21 éves. MEghívnád a 2o éves barátnőjét? Egy külföldi nyaralásról lenne szó.

VAgy egyszerűen nem is hoznád szóba...3 éve vannak együtt.

HA meghívnád mindent fizetnél vagy csak részben?

2010. márc. 15. 19:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Igen meghívnám. Fizetni meg csak részben fizetném. Pl attól függ mivel mentek? Autóval? Akkor pl a szállást kéne fizetnie, kaját utat állnám. Repülővel? Akkor attól függ mi a drágább. Sajnos módomban nem áll, hogy mindent fizessek helyette, de ha telne rá természetes fizetném, de így marad ez, hogy adok is meg nem is:) Persze nálad attól is függ, hogy mennyire bírod:) De szerintem mindenképp hívjad meg, max mondd azt, hogy fizetni sajnos nem tudod, de biztos a fiad is nagyon örülnek ennek a gesztusnak, hogy a barátnőjére is gondoltál:)
2010. márc. 15. 19:27
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én meghívnám! 3 éve vannak együtt, elég sok idő, ismerhetitek már egymást. Ha a fiamét fizetem, akkor az övét is kéne. Bár lehet, hogy az már sok lenne,mindenesetre megbeszélném velük.
2010. márc. 15. 19:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Apámék meghívták szó nélkül a tőlem 4 évvel idősebb barátnőmet görögbe. Akkoriban voltunk 2-3 éve együtt, mindent fizettek a szüleim. Az már más kérdés, hogy a lány apja fél évig nem beszélt a lányával ez miatt.
2010. márc. 15. 19:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném a gyerekemet, hogy ő szeretné-e, hogy velünk jöjjön a barátnője is. Ha igen, meghívnám. Hogy mit fizetnék neki, az attól függ, hogyan utazunk. Ha irodánál fizetjük be, akkor természetesen fizesse a saját részét, vagy ha még nincs keresete, állják az ő szülei! Ha viszont autóval megyünk, apartmanban itthonról vitt alapanyagból főzőcskézünk, akkor biztosan nem kérnék ezért külön pénzt tőle, hiszen nekem sem kerül többe attól, hogy ő is jön.
2010. márc. 15. 19:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen meghívnám. Hogy mit fizetnék neki? Hát az anyagiaktólfügg. Ha megtehetném,akkor igen fizetnék neki. De pl. ha már nagyon nehéz lenne kifizetnem, mindenképpen valami kompromisszumot kötnék vele.
2010. márc. 15. 19:33
 6/23 A kérdező kommentje:

értem...

buszos kirándulás apartmanba...

a lány egyetemista...

köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 15. 19:34
 7/23 anonim ***** válasza:
76%
Meghívnám, de nem fizetném.
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
meghívnám, mert a "gyerek" is szívesebben jönne, meg ők már azért egy párnak számítanak....a fizetés dolgot megbeszélném a fiammal, h v ő fizesse (ha belefér neki)v a lánynak mondja h ennyibe kerülne...nem ciki főleg ebben a gazdasági helyzetben.....
 9/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazatok van! Ez így lenne korrekt.
2010. márc. 15. 19:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:28 vagyok.

nálunk is buszos téma volt, gondolom ez még nem vágta földhöz apámékat. Bár nálunk kivételesen jó a viszony a szülőkkel, oda vissza.

2010. márc. 15. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!