Hogy vagytok azzal hogy többnejűség? Tudom hogy magyarország tiltja! Vagy hogy hogy lehet két nőt egyformán úgyanúgy szeretni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 14:28
21/23 anonim válasza:
Azért hoztam fel az iszlámot, mert ha megengednék Magyarországon az ilyesmit, akkor gondolom szigorú keretek közé szorítanák. Nem csak úgy, hogy elvehetsz x nőt. Lehet, hogy nem is lenne kedved hozzá, ha megtudnád a törvényi hátterét. Azt meg nem is kell törvénybe foglalni, hogy pl. ha gyereket szül vmelyik nő és nem dolgozik, akkor el kell tartanod. Ez már most is így van kb. És akkor ezt szorozd meg 4-el. Tehát itt is az érvényesülne, hogy a jómódban élő férfiak tehetnék meg.
22/23 anonim válasza:
Iszlámos vagyok. Igen igazad van, azok a mormonok. Most esett le, tényleg van ilyen OK.
23/23 anonim válasza:
jomodu vagy nem jo modu ferfi, tokmind1, akkor is torz, es beteges.
Manapsag mar tenyleg a penz beszel, es akinek van azt hiszi mindent megtehet. Oke. De ha nekem van penzem (es tegyuk fel van) akkor en is ferjul veszek 4 pasit.......hmm, ez meg igy leirva is ijeszto...nem, nem kell 4 ferj...brrrr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!